Vitvaror - installation i hemmet eller på företaget

Vitvaror som är korrekt installerade är en viktig del av hemmet och förenklar vardagen. Vi på Elektriker Stockholm kan hjälpa dig med smidig installation vitvaror i ditt hem eller på ditt företag så att allt fungerar perfekt.

Vi hjälper dig med installationer anpassade efter dina behov. Det kan gälla installation av en kyl eller en tvättmaskin eller en installation av samtliga vitvaror för ett komplett kök. Oavsett storlek på installationen kan vi hjälpa dig.

Våra certifierade elektriker har både den kunskap och den erfarenhet som krävs för installation av alla typer av vitvaror. Våra installationer är smidigt utförda mitt ett säkert och kvalitativt slutresultat.

Det finns ett enormt utbud av vitvaror och vi kan hjälpa dig med rådgivning inför köp så att du väljer rätt vitvara för ditt behov och din budget.

Så här går det till

När du har valt vitvara eller vitvaror som ska installeras och bestämt plats för installationen så kan vi börja med installationsarbetet. Om du vill kan vi även ge dig råd om den bästa placeringen av varje vitvara.

Innan installationen börjar och när platsen för installationen är bestämd är det viktigt att det finns tillgång till både vatten och avloppsrör om det är en diskmaskin eller en tvättmaskin som ska installeras. Ibland måste vissa anpassningar göras innan installationsarbetet kan påbörjas för att säkerställa en korrekt installation.

Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner noggrant så att vitvaran inte skadas eller för att säkerställa att den inte orsakar olyckor. Vi garantera att våra installationer av vitvaror sker på ett säkert och professionellt sätt.

Om du behöver få vitvaror installerade så är det bara att kontakta oss via formuläret nedanför. Beskriv vilken typ av installation det gäller så återkommer vi till dig snarast.

Kontakta oss för installation av vitvaror

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.