Elektriker City

Elektriker City - Elektrikertjänster i centrala Stockholm

Elektriker City finns där för att erbjuda dig elektrikertjänster i mitten av Stockholm. Vi är en erfaren och pålitlig elektrikerfirma och strävar alltid efter utföra högkvalitativa arbeten till konkurrenskraftiga priser åt våra kunder. Vi har utfört ett stort antal arbeten i city för både företag och för privatpersoner. Vi är uppdaterade med kunskaper om den senaste tekniken och olika innovationer som sker i elektrikerbranschen för att kunna erbjuda våra kunder toppkvalitet. Vi utför i princip alla typer av elarbeten allt från felsökningar och reparationer till nyinstallationer och uppgraderingar. Här är några exempel på elektrikertjänster som vi utför:

Du kan läsa mer om våra olika tjänster längre ner på sidan och klicka dig vidare för mer utförlig information.

Anledningar till att välja oss

Här kommer några snabba anledningarna till varför du bör välja oss för dina behov av elektriker:

Om du vill ha en offert så kan du kontakta oss via kontaktformuläret längst ner på sidan. Där kan du beskriva vad du behöver hjälp med.

ROTavdrag för ett billigare arbete

Rotavdraget gör att du kan dra av upp till 30% av arbetskostnaden om du använder någon av våra tjänster. Rotavdraget gäller för dig som äger din bostadsrätt och som anlitar certifierade elektriker för att utföra arbete i din lägenhet. När arbetet är klar kan du ansöka för Rot-avdrag hos Skatteverket. Vi kan hjälpa dig och förklara  hur det går till. Du får mer för dina pengar när du använder Rot-avdraget. 

Kort och gott om oss

Vi är en pålitlig och erfaren elektrikerfirma som kan erbjuda alla typer av  elektrikertjänster för både privatpersoner och företag. Det kan gälla elreparationer, elinstallationer, säkerhetskontroller eller annat. Vi är vi redo att hjälpa till. Våra auktoriserade elektriker är kvalifikationerna och erfarenheten som krävs och vi använder bara de bästa verktygen och materialen för att säkerställa att jobbet blir gjort på bästa sätt. Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med något gällande el.

Belysning

Är du i behov av hjälp med installation av belysning? Isåfall kan vi hjälpa dig. Vi installerar belysning för både hem och företag och har stor erfarenhet av det mesta från LED-armaturer till rörelsesensorer. Vi hjälper dig att skapa den perfekta stämningen med hjälp av belysning i ditt hem eller på ditt företag.

Elcentral

Har du ett proppskåp som har passerat trettioårsstrecket? Då kan det vara dags att installera en ny elcentral för att säkra en pålitlig elförsörjning. Vi hjälper dig gärna med såväl val av elcentral som installationsarbetet.

Felsökning

När det gäller att lösa elektriska problem är våra erfarna elektriker de rätta för jobbet. Vi har en stor kunskapsbank som gör det möjligt för oss att identifiera problemet snabbt och effektivt genom vår felsökning. Vi ger dig en transparent och detaljerad uppskattning av kostnaderna för att lösa problemet och du kan vara säker på att vi kommer att utföra arbetet på ett säkert och professionellt sätt. Vårt arbete är av högsta kvalitet och vi använder endast den senaste tekniken för att säkerställa att felen åtgärdas på bästa möjliga sätt.

Golvvärme

Vår golvvärme är en utmärkt lösning för att uppnå både bekvämlighet och energieffektivitet i ditt hem eller företag. Med en diskret och estetisk design utan synliga element kommer den garanterat att öka komfortnivån och skapa en hälsosam inomhusmiljö.

Installationer

Vår kompetenta personal är kvalificerad att utföra alla typer av elinstallationer, från de mest enkla och minsta installationerna till de mest komplicerade elsystemen. Vi är stolta över att leverera högsta nivå av säkerhet och kvalitet i alla våra projekt, oavsett storlek på uppdraget. Vi är specialiserade på installationer av dimrar, belysning, elcentraler, vitvaror och mycket mer. Kontakta oss för att boka din elinstallation nu.

Jour elektriker

När du kontaktar oss för akut hjälp med dina elproblem kan du vara säker på att du kommer att få snabb och pålitlig service av våra professionella jour-elektriker. Vi är alltid redo att hjälpa till med akuta reparationer och andra elproblem, oavsett tid på dygnet.

Kabeldragning

Vi erbjuder högkvalitativ kabeldragning för alla dina elbehov. Vårt team av erfarna eltekniker kan hantera allt från mindre installationer till mer omfattande projekt för belysning, elcentraler, laddboxar och solpaneler. Vi garanterar att all kabeldragning sker efter gällande säkerhetsföreskrifter och med högsta kvalitet på utförandet.

Laddboxar

Vi är experter på att installera laddboxar till bilar och våra certifierade elektriker utför installationen på ett säkert sätt. Vi ger dig också råd om vilken laddbox som passar dig bäst och kan erbjuda en paketlösning om du köper laddboxen genom oss.

Laddstolpar

Vi har erfarenhet av att installera laddstolpar i olika typer av fastigheter, oavsett om det gäller bostadsrättsföreningar, privatpersoner eller företag. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar där våra kunder kan välja mellan enskilda laddstolpar och större laddlösningar. Om det inte finns en lämplig vägg för en laddbox, kan vi hjälpa till med installation av en laddstolpe istället. Dessutom kan antalet laddstolpar enkelt utökas vid behov.

Luftvärmepump

Få en bekväm och hälsosam inomhusmiljö samtidigt som du sparar pengar med våra luftvärmepumpar. Vi erbjuder expertis och rådgivning för att hjälpa dig välja den bästa lösningen för dina behov. Våra elektriker installerar ditt nya värmesystem på ett säkert och pålitligt sätt.

Reparation

Våra erfarna elektriker är experter på att reparera alla typer av elektriska system, inklusive elcentraler, laddboxar, värmepumpar och eluttag. Vi använder den senaste tekniken för att identifiera problemet och utföra en snabb och effektiv reparation.

Service

Vårt företag erbjuder en bred tjänst för elservice som täcker alla typer av fastigheter och elektriska system. Vi rekommenderar en översyn av dina elinstallationer vid renoveringar för att se till att de uppfyller säkerhetsstandarderna. Vi är experter på att genomföra en omfattande översyn av installationerna i bostadsrätter, villor och företag. Med vårt serviceerbjudande kan du vara trygg i vetskapen om att dina elinstallationer är i toppskick.

Smarta hem

Njut av bekvämligheten i ett Smart hem med vårt Smarta hem-erbjudande som ger dig full kontroll över belysning, uppvärmning och säkerhet från en enda enhet. Vi skräddarsyr en lösning utifrån dina behov och önskemål och hjälper dig hitta den teknik som passar just dig och ditt hem bäst.

Solpaneler

Gör en smart investering för framtiden med våra solpaneler. Våra erfarna tekniker hjälper dig att bestämma det bästa antalet paneler för din fastighet och installerar dem enligt branschstandard för att se till att din solenergianläggning ger maximal avkastning. Dra nytta av vårt expertkunnande och sänk dina elkostnader idag.

Vitvaror

Förenkla ditt liv med våra vita tjänster. Vi erbjuder professionell installation av allt från spishällar och ugnar till kyl och frys, allt för att underlätta din vardag. Vi kan även hjälpa dig att välja energieffektiva alternativ som minskar din elräkning och är bättre för miljön. Med våra prisvärda paketpriser för köksinstallationer av vitvaror kan du få en komplett lösning utan att behöva oroa dig för någonting.

Värmepumpar

Säkerställ en energisnål och miljövänlig uppvärmning till ditt hem eller företag genom vår expertinstallation av värmepumpar. Vi har auktoriserade elektriker som garanterar att installationen genomförs enligt högsta säkerhetsstandard och med bästa kvalitet. Upplev ökad komfort och sänkta kostnader med vår pålitliga installationstjänst.

Offert för elektriker i City

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.