Elektriker Tjänster

Våra eltjänster i Stockholm

Vi har ett brett utbud av eltjänster som våra auktoriserade elektriker utför för både företag och privatpersoner. Hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser är en självklarhet för oss och vi har som mål att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Våra tjänster är inriktade på att möta behoven hos våra kunder. Det kan till exempel gälla belysning, golvvärme, värmepumpar eller smarta hem-lösningar. Våra kvalificerade och erfarna elektriker finns här för att hjälpa dig som söker elektriker i Stockholm med allt från felsökningar och reparationer till nyinstallationer och service av existerande installationer.

Elektriska problem kan uppstå hastigt och det är därför som vi erbjuder jour-elektriker som finns redo när det brådskar. Vi erbjuder också kabeldragning, installation av laddboxar och laddstolpar för elbilar, luftvärmefläktar. Vi hjälper dig gärna med installation av solpaneler så att du kan minska dina elkostnader.

Oavsett vilken eltjänst du vill få hjälp med så kan du lita på att vi på Elektriker Stockholm har erfarenhet och är kompetenta att leverera ett slutresultat av högsta kvalitet. Du kan klicka vidare och läsa ännu mer om våra tjänster längre ned på sidan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov eltjänster.

Du kan kontakta oss direkt via formuläret längst ned på sidan och beskriva vilken tjänst du vill få hjälp med så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Belysning

Oavsett om det är dags att installera en helt ny inbyggd belysningslösning i villan, bostadsrätten eller på företaget, eller om det handlar om en enskild ljuskälla så kan vi hjälpa dig. Vi kan installera allt från LED-armaturer till dimrar och rörelsesensorer.

Elcentral

Vi säkerställer att ditt företag har en pålitlig strömförsörjning. Vi kan nyinstallera, felsöka och reparera, eller uppgradera till det senaste. Våra elektriker kan vägleda dig vid nyinköp eller se till att din nuvarande central är i gott skick.

Felsökning

Erfarenhet är viktigt när det gäller säkra och effektiva felsökningar. Det är även viktigt att hålla sig uppdaterad och förstå den senaste tekniken. Våra elektriker fyller dessa kriterium. Därför kan de enkelt diagnostisera problemet, komma med ett kostnadsförslag och reparera.

Golvvärme

Vi installerar och servar golvvärme. Golvvärme är inte bara en bekväm uppvärmningslösning det är också energieffektivt. Du sparar alltså pengar långsiktigt samtidigt som din komfort i hemmet eller på kontoret ökar.

Installationer

Oavsett storlek på installationen så kan du vara trygg med att vi levererar ett utmärkt slutresultat. Våra elektriker har kvalifikationerna att installera stora elsystem såväl som mindre och enklare installationer. Det kan till exempel gälla installation av elcentraler, belysningslösningar, vitvaror eller dimrar. Vi kan hjälpa dig med alla typer av elinstallationer.

Jour elektriker

Ibland så blir det blir bråttom. Våra jour-elektriker är tillgängliga under hela dygnet. De erbjuder pålitlig och snabb service dygnet runt om du får akuta problem. De har en mycket bred erfarenhet och fokuserar på säkerhet och kvalitet.

Kabeldragning

Oavsett om det gäller nybygge eller renovering så kan våra elektriker hjälpa dig med kabeldragning. Vi har vana att dra kablar för till exempel elcentraler, laddboxar, belysning och solpaneler. Naturligtvis följer vi gällande säkerhetsföreskrifter för kabeldragning.

Laddboxar

Vi kan hjälpa dig med förslag på bästa val av laddbox och om du köper en laddbox via oss så får du ett paketpris. Om du har en redan inköpt laddbox till bilen och vill få den installerad så är det bara att kontakta oss. Våra certifierade elektriker sköter installationen av laddboxen med ett säkert slutresultat.

Laddstolpar

Laddstolpar med komplett leverans och installation av större laddlösningar finns som paketerbjudande för bostadsrättsföreningar. Det vara ett par laddstolpar som ni behöver eller så kan vi hjälpa er med ett större antal. Det går även att lägga till fler efter hand i takt med att behovet ökar.

Luftvärmepump

Luftvärmepumpen förbättrar luftkvaliteten och komforten samtidigt som de är energieffektiva och håller nere uppvärmningskostnaden i ditt hem eller företag. Våra elektriker kan hjälpa dig med både val och installation.

Reparation

Vi kan reparera allt från värmepumpar och elsystem till glappande strömbrytare. Våra erfarna elektriker vet när det är bäst att reparera eller helt enkelt byta komponent. Våra reparationer föregås alltid av en felsökning så att vi kan säkerställa att reparationen åtgärdar det faktiska problemet.

Service

Vi kan utföra service på alla typer av elektriska system. Det är vanligt att service och uppgraderingar sker i samband med renoveringar. Det kan också var lämpligt att låta oss gå igenom och serva ditt nuvarande elsystem så att du kan vara säker på att gällande säkerhetskrav är uppfyllda. 

Smarta hem

Med vårt Smarta hem-erbjudande kan du ta bekvämligheten i ditt hem till en ny nivå. Vi ser till att alla komponenter är installerade och fungerar tillsammans så att du kan ditt hem via en app eller med rösstyrning. Det finns ett flertal olika system och vi kan ge dig råd så att du får en Smarta hem-lösning som passar dina behov.

Solpaneler

Vi hjälper dig att installer dina solpaneler. Om du vill så kan vi också hjälpa till och ge dig råd så att du köper solpaneler som passar ditt behov. Med solpaneler installerade sänker du din elförbrukning samtidigt som du för något gott för miljön.

Vitvaror

För en säker installation av inbyggda vitvaror är det bäst att använd en av våra elektriker. De ser till att installationen utförs med högsta kvalitet. Vi kan också vara med och guida dig i ditt val av vitvaror innan inköp. Vissa modeller har betydligt lägre elförbrukning och är då ett långsiktigt smart val.

Värmepumpar

Låt våra elektriker sköta installatione av värmepumpar i ditt hem. På så sätt får du en mycket miljövänlig och energisnål uppvärmning. Våra certifierade elektriker ser till att installationen sköts i enlighet med gällande säkerhetsföreskrifter.

Begär offert för eltjänster

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.