Elektriker Norrmalm

Elektriker Norrmalm med centrala eltjänster

Elektriker Norrmalm har erfarna och pålitliga elektriker som levererar högkvalitativa elinstallationer till kunder på Norrmalm och runt om i Stockholm. Vi har en passion för att alltid leverera ett utmärkt slutresultat av högsta kvalitet och skapa maximal kundnöjdhet genom en förstklassig helhetsupplevelse. Det kan gälla mindre elinstallationer eller stora omfattande projekt, oavsett storlek på uppdraget så ser vi till att alltid göra vårt bästa.

Våra certifierade elektriker är experter på felsökningar, reparationer och installationer. Vi kan hjälpa dig att installera ett helt elsystem eller bara hjälpa dig att byta ut eluttag och installera dimrar. Vi håller oss ständigt uppdaterade gällande tekniska innovationer och använder oss alltid av de senaste verktygen och utrustningen när vi utför våra arbeten. Att vi håller oss uppdaterade tillsammans med vår erfarenhet gör att vi kan utföra arbetet snabbt och effektivt.

Elservice för hem och företag

Här är några snabba exempel på några av de tjänster vi erbjuder hem och företag:

Vi är specialister på att installera belysning och LED-lösningar med ett snyggt och estetiskt tilltalande resultat och som dessutom sparar energi. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Längre ned på sidan under rubriken tjänster hittar du en mer allomfattande lista av vårt tjänsteutbud. Du kan även klicka dig vidare för ännu mer information.

Fördelar med att anlita oss som din elektriker på Norrmalm

Våra elektriker har både lång utbildning och stor erfarenhet. Vår ledstjärna att alltid leverera kvalitativt resultat för maximalt nöjda kunder fungerar som en kvalitetssäkring. Vi fokuserar på säkerhet så att våra kunder kan vara trygga och ser samtidigt till att arbeta fokuserat och snabbt vilket gör oss kostnadseffektiva. Här är ett urval av fördelar med att välja oss som din elektriker:

Du kan enkelt kontakta oss genom att fylla i formuläret längst ned på sidan och beskriva vad du önskar hjälp med. Vi finns där för dig för att hjälpa dig med dina behov av elektrikertjänster.

Lägre kostnad med Rotavdrag

Bostadsrätts ägare har rätt till Rotavdrag gällande arbetskostnad för elarbeten utförda av professionella elektriker. Du kan få ett avdrag på upp till 30% av arbetskostnaden när du ansöker om Rotavdrag hos Skatteverket. Vi kan förklara mer om hur du går tillväga för att använda Rotavdraget när du anlitar oss.

Kort sammanfattning

Vi är ett säkert val när du behöver elektriker på Norrmalm. Vi har all utbildning och erfarenhet som behövs för att kunna leverera ett högkvalitativt slutresultat och få nöjda kunder. Vi utför allt från felsökning till reparation och installation. Använd kontaktformuläret längst ned på sidan för att kontakta oss.

Belysning

Samtliga av våra erfarna belysningsinstallatörer är auktoriserade elektriker. De hjälper dig att skapa en perfekta stämningen i ditt hem eller på ditt företag genom installation av rätt ljuskällor. Du är välkommen att kontakta oss oavsett ordet gäller enbart en ljuskälla eller en större installation.

Elcentral

Ett proppskåp med en ålder av mer än trettio år är faktiskt en säkerhetsrisk för ditt hem eller företag. Det är hög tid att byta upp ditt gamla proppskåp till en modern elcentral. Vi hjälper dig gärna hela vägen från val till köp och installation.

Felsökning

När det gäller att lösa elektriska problem är våra elektriker de rätta för jobbet. Med sin breda kunskap och erfarenhet är de experter på felsökning och lösa problemet på ett snabbt och effektivt sätt. Vi använder oss av den senaste tekniken för att säkerställa att problemet löses på bästa möjliga sätt och vi ger dig en transparent uppskattning av kostnaderna för att lösa problemet.

Golvvärme

Vår golvvärme ger dig en optimal uppvärmningslösning som är både hälsosam och energieffektiv. Med dess attraktiva och diskreta design utan synliga element blir det också en fördel för att öka bekvämligheten i ditt hem eller på arbetsplatsen.

Installationer

Vi är din pålitliga partner när det gäller elinstallationer, oavsett om det handlar om en enkel installation eller en mer komplex systeminstallation. Vi är experter på installationer av dimrar, belysning, elcentraler, vitvaror och mycket mer. Vår erfarna personal levererar alltid högsta nivå av säkerhet och kvalitet i alla våra projekt. Kontakta oss för att boka din elinstallation nu och låt oss hjälpa dig att skapa en lösning som passar dina behov.

Jour elektriker

Vi vet att elproblem kan uppstå när som helst, vilket är varför vi erbjuder vår jour-elektrikerstjänst dygnet runt. Oavsett om det är mitt i natten eller under helgen, kan du alltid lita på oss för snabb hjälp när du behöver det som mest.

Kabeldragning

Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ kabeldragningstjänst som möter dina behov och önskemål. Vi har expertis inom kabeldragning för alla typer av elinstallationer, och vi garanterar att all kabeldragning utförs efter gällande säkerhetsföreskrifter och med högsta kvalitet på utförandet.

Laddboxar

Behöver du hjälp med att installera en laddbox till din bil? Kontakta oss! Våra certifierade elektriker installerar laddboxen åt dig på ett säkert sätt och ger dig också tips på vilken laddbox som passar dig bäst. Om du köper laddboxen genom oss, kan vi erbjuda en förmånlig paketlösning.

Laddstolpar

För att underlätta processen med installation av laddstolpar, erbjuder vi en komplett leverans- och installationslösning till bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vi har både enskilda laddstolpar och större laddlösningar tillgängliga. Om det inte finns en passande vägg för en laddbox, kan vi hjälpa till med installation av en laddstolpe istället. Om behov att utöka antalet laddstolpar finns så kan vi hjälpa till med det också.

Luftvärmepump

Gör din uppvärmning mer hållbar och kostnadseffektiv med luftvärmepumpar. Våra kunniga elektriker är tillgängliga för att hjälpa dig välja den mest lämpliga produkten och genomföra en säker installation. Du får en bekväm och hälsosam inomhusmiljö samtidigt som du minskar dina energikostnader.

Reparation

Vi är specialiserade på att reparera alla typer av elektriska system, inklusive problem med elcentraler, laddboxar, värmepumpar och eluttag. Våra certifierade elektriker genomför en noggrann felsökning för att identifiera problemet och säkerställa att reparationen utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Service

Vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande elservice som täcker alla typer av fastigheter och elektriska system. Vid renoveringar är det en utmärkt tidpunkt att ta en titt på dina elinstallationer och säkerställa att de uppfyller säkerhetsstandarderna. Vi kan granska och underhålla installationerna i bostadsrätter, villor och företag. Med vårt serviceerbjudande kan du känna dig trygg i vetskapen om att allt är i sin ordning.

Smarta hem

Ta kontroll över ditt hem med vårt Smarta hem-erbjudande som ger dig möjlighet att styra belysning, uppvärmning och säkerhet från en enda enhet. Vår expertis inom Smarta hem-lösningar gör att vi kan skräddarsy en lösning som passar dina behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en helhetslösning eller en mer specifik lösning, så hjälper vi dig hitta rätt teknik.

Solpaneler

Gör en klimatsmart investering i din fastighet med vårt solpanelserbjudande. Med vår hjälp kan du enkelt producera din egen el, vilket kan bidra till en betydande besparing på dina elräkningar samtidigt som du hjälper miljön. Vi erbjuder en behovsanalys och skräddarsyr en lösning som passar just din fastighet och dina behov, vilket innebär att du får en kostnadseffektiv och optimal installation.

Vitvaror

Låt oss hjälpa dig att installera dina vitvaror på ett enkelt och tryggt sätt. Oavsett om det gäller köksmaskiner eller andra vitvaror så ser vi till att installationen sker med högsta möjliga kvalitet. Vi ger dig även råd om energieffektivitet och erbjuder paketpriser för komplett installation i kök.

Värmepumpar

Få en miljövänlig och kostnadseffektiv uppvärmning till ditt hem eller företag med vår expertinstallation av värmepumpar. Våra certifierade elektriker utför installationen enligt högsta säkerhetsstandard och med absolut toppkvalitet. Upplev förbättrad livskvalitet och besparade kostnader med vår pålitliga installationstjänst.

Offert för elektriker på Norrmalm

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.