Installationer av el och elkomponenter i Stockholm

Installationer av elektriska komponenter och system är en kärna i vår verksamhet. Vi på Elektriker Stockholm är experter på alla typer av elinstallationer. Vi kan hjälpa dig med både större och mindre installationer oavsett om det gäller hem eller företag. Vårt team av elektriker har gedigen utbildning och rejäl erfarenhet av diverse olika installationsprojekt.

När du väljer oss som din elinstallatör kan du förvänta dig service, kompetens och ett utmärkt slutresultat till ett rimligt pris. Vi är helt uppdaterade gällande den senaste tekniken och riktlinjerna gällande elinstallationer. Vi använder de senaste verktygen och kan hjälpa dig att välja rätt komponenter eftersom vi håller oss konstant uppdaterade. Användandet av de senaste komponenterna och materialen är grundat i vårt säkerhetstänk och säkerhet är alltid ett viktigt fokus när det gäller elinstallationer.

Några exempel på installationer vi utför

Det kan vara något mycket litet som installation av en strömbrytare till något riktigt stort som installation av kompletta elektriska system vid nybyggen. Här är några exempel på installationer vi utför:

Installation med kvalitet

Vi har som ledstjärna att alltid överträffa våra kunders förväntningar och gör vårt absolut bästa för för att leverera ett slutresultat av utmärkt kvalitet till ett rimligt pris. Du kan känna dig trygg med att våra elektriker är kompetenta och har ett gediget kvalitets- och säkerhetstänk. Vi elinstallationer åt både privata uppdragsgivare och år företag.

Du kan kontakta oss via formuläret nedan och beskriva vad du vill får installerat så återkommer vi till dig snarast!

Offert för installation

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.