Golvvärme är bekvämt och energieffektivt

Golvvärme är något som vi på Elektriker Stockholm stolt erbjuder våra kunder. Med vår expertis och erfarenhet inom området är vi säkra på att vi kan ge dig den bästa lösningen gällande golvvärme i din fastighet. Golvvärme ökar bekvämligheten betydligt i villan.

Vad är golvvärme?

Golvvärme är en form av uppvärmning för fastigheter som installeras direkt under golvytan. På så sätt ser man till att värmen i rummet blir så jämnt utspridd över dess yta som möjligt. Du får en behaglig temperatur i hela rummet samtidigt som du förbrukar mindre energi än med äldre uppvärmningstyper. Komforten ökar alltså samtidigt som energiförbrukningen minskar.

Fördelar med golvvärme

Golvvärme ger flera fördelar. Här är några exempel:

Installation av golvvärme i Stocholm

Vi kan hjälpa dig att installera golvvärme som en del av en renovering av din villa eller bostadsrätt. Självklart kan vi installera golvvärme hos företag också. Du kan också kontakta oss för installation av golvvärme vid nybyggnation. Vi erbjuder instllationer av golvvärme i fastigheter i hela Stockholm. Elektrisk golvvärme är enkel att installera för våra erfarna elektriker och du kan förvänta dig ett resultat av högsta kvalitet. 

Underhåll av golvvärme

Golvvärme är en uppvärmningstyp som kräver minimalt med underhåll. Vi rekommenderar att ni  följer några enkla riktlinjer så att uppvärmningslösningen fungerar optimalt. Ni bör se till att golvet inte täcks av mattor eller vissa typer av möbler som kan göra att värmen blockeras på ett ofördelaktigt sätt. Det är viktigt att se till att golvvärmesystemet inte utsätts för fukt.

Varför välja oss?

Vi på Elektriker Stockholm är specialister på installation av golvvärme och vi gör alltid vårt bästa för att erbjuda högkvalitativ service och ett utmärkt slutresultat till våra kunder. Med vår expertis och erfarenhet av att installera golvvärme kan du vara trygg med att få kvalitet i alla led. Vi har noga valt tillverkare och på så sätt att säkerställt högsta kvalitet på produkterna. Våra elektriker gör sitt yttersta för att säkerställa att du är nöjd med ditt val av oss som installatör av golvvärme.

Om du letar efter en pålitlig installatör av golvvärme så kan du vara säker på att du gör ett gott val när du väljer oss. 

Kontakta oss via formuläret nedan och beskriv gärna antal kvadratmeter det gäller och om det gäller privatbostad eller företag så återkommer vi till dig snarast!

Kontakta oss för golvvärme

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.