Laddstolpar inklusive installation

Laddstolpar är ett alternativ till laddbox och är en fristående konstruktion. Det är precis lika viktigt att ha en professionell elektriker för installation av laddstolpar som det är när det gäller installation av laddboxar. Våra elektriker följer alla gällande säkerhetsföreskrifter vid sina installationsarbeten.

Vi på Elektriker Stockholm kan erbjuda högkvalitativa laddstolpar som passar våra kunders behov i paket med installation eller så kan vi sköta installationen av en laddstolpe du själv köpt in. Vi sköter en högkvalitativ och säker installation oavsett om fet gäller privatpersoner, bostadsrättsföreningar eller företag. Vi har koll på vilka laddstolpar som är de bästa och mest prisvärda alternativen på marknaden.
Våra elektriker hjälper dig som kund med olika förslag så att du hittar den laddstolpe som bäst passar dina behov. Sedan sköter vi installationen på ett smidigt, säkert och effektivt sätt.

Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan om vill få en laddstolpe installerad så återkommer vi till dig snarast.

Kontakta oss för laddstolpar

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.