Elektriker Stockholm

Elektriker Stockholm har auktoriserade elektriker nära dig

Elektriker Stockholm erbjuder säkra och professionella eltjänster i Stockholm.  Våra auktoriserade elektriker har mångårig erfarenhet och utbildning och är mycket kompetenta. Vi hjälper dig med att åtgärda de elektriska problem du har på ett effektivt och säkert sätt.

Vi strävar efter att leverera de mest effektiva och säkra elektrikertjänsterna i hela Stockholm. Vi håller oss konstant uppdaterade gällande de senaste säkerhetskraven och de teknologiska framstegen och innovationerna som finns i branschen. Du kan känna dig trygg med att våra kompetenta elektriker kan åtgärda dina elektriska problem på ett säkert och kostnadseffektivt sätt och med ett slutresultat av högsta kvalitet.

Lite om våra eltjänster i Stockholm

Det kan gälla allt från felsökning och reparation av blinkande belysning till stora kompletta nyinstallationer vid nybyggnation. Våra elektriker-tjänster täcker in alla dina behov av elektriker. Längre ned på sidan finns en mer utförlig kategorisering av de tjänster som Elektriker Stockholm erbjuder men vi vill passa på att nämna följande mer specifika tjänster.

Läs mer om vårt utbud av tjänster längre ner.

Fördelar med att välja oss

Vi gör vårt absolut yttersta för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Varför ska du välja oss? Här är en kort lista med fördelar.

Om du har några frågor eller önskar en gratis offert så är det bara att kontakta oss. Längs ner på sidan finns ett kontaktformulär där du kan beskriva vad vill ha hjälp med. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina elektriska behov!

Säkerhet är viktigt

Säkerhet är ett huvudfokus när man arbetar med el. Precis lika viktigt som att prioritera säkerheten under arbetet är det att leverera ett säkrat slutresultat. Enbart material av högsta kvalitet används vid våra arbeten för att kvalitet helt enkelt håller längre och det blir säkrast så i långa loppet.

Kostnadseffektivt utförande

Kostnadseffektivitet är givetvis något vi lägger oss vinn om att prioritera. När det gäller el så är det fråga om en balans mellan kvalitet, säkerhet och kostnadseffektivitet. Vi tummar aldrig på säkerheten och var kostnadseffektivitet ligger i vår erfarenhet av att utföra kvalitativa arbeten snabbt och med noga utvalda komponenter. Vi strävar efter att konkurrenskraftiga priser med maximal kvalitet för nöjda kunder. Vårt mål är att alltid överträffa våra förväntningarna kunden har på oss  både i utförande av tjänst och leverans av ett kvalitativt slutresultat till rätt pris.

Rotavdrag gör elarbetet billigare

Med Rotavdrag på upp till 30% av arbetskostnaden blir det billigare för dig som äger din bostadsrätt eller villa att använda er av våra tjänster. Efter fullgjort arbete kan du ansöka om Rotavdrag hos Skatteverket. Om du vill så kan vi hjälpa dig och förklara närmare hur det går till. Passa på och få så mycket som möjligt för dina pengar när du använder Rotavdraget för billigare elarbeten utförda av oss på Elektriker Stockholm. 

Kontakta oss på Elektriker Stockholm via formuläret längst ned på sidan och beskriv vad du behöver få hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Belysning

Våra elektriker kan hjälpa dig med alla typer av belysningsinstallationer. Det kan gälla en enskild ljuskälla eller stora belysningssystem som omfattar flera rum och våningar. Vi har stor erfarenhet och vana av att installera energieffektiva LED-armaturer, dimrar och rörelsesensorer.

Elcentral

Om du har ett så kallat proppskåp som är äldre än trettio år så är det dags att uppgradera till en modern elcentral. Vi hjälper dig gärna med att byta elcentral så att ditt hem och företag har en pålitlig strömförsörjning. Våra erfarna elektriker kan vägleda dig vid nyinköp och sköta installationen.

Felsökning

Om du har problem med elen så kan våra elektriker hjälpa dig med en kvalificerad felsökning. Med hjälp av sin erfarenhet och den senaste tekniken kan de enkelt diagnosticera problemet och lokalisera orsaken. Därefter ger de dig ett kostnadsförslag för utförandet av reparation som löser problemet och åtgärdar felet.

Golvvärme

Golvvärme är bekvämt och energieffektivt och dessutom så förbättrar det utseendet i fastigheten då man slipper synliga element på väggarna. Du får en jämn uppvärmning av hela golvytan i ditt hem eller på ditt företag vilket ökar komforten och trivseln. Kontakta oss om du vill ha ett energieffektivt uppvärmningssystem och uppgradera med golvvärme.

Installationer

Våra elektriker är experter på de flesta typer av elinstallationer och har kvalifikationer att utföra både mycket komplicerade installationsuppdrag och självklart även mindre och enklare installationer. Oavsett om det gäller en enskild installation av en dimmer eller ett helt ljussystem så hjälper vi dig gärna. Vi installerar, elcentraler, solpaneler, vitvaror ja i princip alla typer av elinstallationer. Kontakta oss för en installation av högsta klass.

Jour elektriker

Våra jour-elektriker är tillgängliga dygnet runt för att kunna assistera våra kunder om de får akuta elproblem. Behov av elektriker kan komma mycket plötsligt och du är välkommen att kontakta oss för snabb hjälp oavsett tid på dygnet. Vi prioriterar säkerhet och kvalitet i vårt arbete och strävar efter maximal kundnöjdhet gällande våra jour-tjänster.

Kabeldragning

Behöver du hjälp med professionell kabeldragning? Vår elfirma erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina unika behov och krav, oavsett om det gäller nybygge eller renovering och utbyggnad. Vi kan dra kablar för allt från belysning och elcentraler till laddboxar och solpaneler, och vi garanterar högsta kvalitet och säkerhet på utförandet.

Laddboxar

Om du behöver installera en laddbox till din bil, så tveka då inte att kontakta oss. Vi har certifierade elektriker som installerar laddboxen åt dig på ett säkert sätt. Vi ger dig också råd om vilken laddbox som passar dig bäst och kan erbjuda en förmånlig paketlösning om du köper laddboxen genom oss.

Laddstolpar

Vi erbjuder komplett leverans och installation av laddstolpar till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra kunder kan välja mellan en enskild laddstolpe eller en större laddlösning anpassad efter deras behov. För de som saknar en lämplig vägg för en laddbox, hjälper vi gärna till med installation av en laddstolpe istället. Dessutom finns möjlighet att enkelt utöka antalet laddstolpar vid behov.

Luftvärmepump

Uppgradera ditt värmesystem och spara pengar med luftvärmepumpar - en smart och miljövänlig lösning för hem och företag. Med vår expertis och erfarenhet kan vi guida dig till det mest kostnadseffektiva valet och genomföra en säker installation som möter dina behov.

Reparation

Vår elfirma har lång erfarenhet av att reparera olika typer av elektriska anläggningar. Vi kan hjälpa dig med allt från problem med elcentraler och laddboxar till icke fungerande eluttag och strömbrytare. Våra certifierade elektriker genomför en detaljerad felsökning för att identifiera problemet och utför sedan reparationen på ett effektivt sätt.

Service

Våra tjänster inom elservice är tillgängliga för alla typer av fastigheter och elektriska system. Renoveringar är en utmärkt tidpunkt för en genomgång av fastighetens elinstallationer för att säkerställa att de uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna. Vi erbjuder även en komplett översyn av installationerna i bostadsrätter, villor och företag. Med vårt serviceerbjudande kan du vara säker på att allt är i sin ordning och att allt fungerar som det ska.

Smarta hem

Få ut det mesta av ditt Smarta hem med vår hjälp. Vi installerar alla nödvändiga komponenter och konfigurerar dem enligt dina önskemål. Detta innebär att du kan styra belysning, värme, säkerhet och mer från en enda enhet, oavsett om du är hemma eller borta. Vi erbjuder helhetslösningar som passar för både mindre och större hem, samt mer specialiserade Smarta hem-lösningar för dig som har specifika behov. Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du lita på vår expertis och höga kvalitet.

Solpaneler

Sänk dina elräkningar och bidra till en bättre miljö med vår solpanelinstallation. Vi erbjuder en omfattande analys för att fastställa det perfekta antalet paneler för din fastighet. Vi hjälper också till med inköp av kvalitetskomponenter och en professionell installation för att säkerställa att din solenergianläggning fungerar optimalt.

Vitvaror

När det är dags att installera nya vitvaror i ditt hem kan du lita på oss för högkvalitativ installation. Vi hjälper dig att välja energieffektiva alternativ och ser till att alla vitvaror installeras korrekt och säkert. Oavsett om du behöver hjälp med spishällar, ugnar, kylskåp eller frysar, så har vi expertis att göra jobbet på ett tillförlitligt sätt.

Värmepumpar

Få en miljövänlig och energieffektiv uppvärmning av ditt hem eller företag genom att låta våra experter installera värmepumpar åt dig. En installation gjord av våra auktoriserade elektriker garanterar att installationen blir gjord enligt alla gällande säkerhetsföreskrifter och med högsta standard och med ett slutresultat av toppkvalitet. Det ökar din bekvämlighet samtidigt som du minskar fastighetens energiförbrukning. Kontakta oss på Elektriker Stockholm för professionell installation av värmepumpar.

Offert för elektriker i Stockholm

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.