Elektriker Täby

Elektriker Täby Eltjänster med högsta kvalitet

Elektriker Täby erbjuder alla typer av eltjänster i Täby med omnejd. Våra elektriker är pålitliga och erfarna aktörer inom elbranschen. Vi hjälper dig gärna med allt från elinstallationer till service och underhåll av din elektriska utrustning och ditt elsystem. Våra elektriker är utbildade och certifierade och levererar högkvalitativ service och utmärkta resultat åt våra kunder. 

Varför välja oss?

Det är viktigt att hitta rätt leverantör av eltjänster och när det gäller elektriker måste det understrykas att det är extra viktigt att ha säkerhet i fokus. För oss är det en självklarhet att alltid jobba på ett säkert sätt och att följa alla säkerhetsföreskrifter och standarder.

Några av våra populäraste tjänster

Vi har ett heltäckande tjänsteutbud oavsett ditt behov. Vissa tjänster är såklart mer efterfrågade än andra och det kan variera en del beroende på geografiskt läge till exempel. I Täby är det många kunder som efterfrågar exempelvis något av följande:

Du kan läsa mer om vårt utbud av tjänster längre ned på sidan och om du vill ha ännu mer information kan du klicka dig vidare till någon av våra tjänstesidor.

Sammanfattning

Oavsett vilket behov av elektriker du har så finns vi där för dig. Vår målsättning är att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Du kan lita på att våra certifierade elektriker gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet. Vi arbetar alltid med säkerhet i fokus och levererar högsta kvalitet till ett rimligt pris.

Tveka inte att kontakta oss när du behöver en elektriker. Använd formuläret längst ned på sidan och beskriv vad du behöver få hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Belysning

Vi installerar belysning som passar våra kunders specifika behov och önskemål. Våra elektrikers stora erfarenhet och kunnande gör att vi kan skapa den stämning du som kund önskar genom belysningsinstallationer. Vi installerar belysningar i både hem och på företag.

Elcentral

Elcentralen är mycket viktig för att säkerställa en pålitlig elförsörjning av ditt hem eller ditt företag. Låt våra elektriker hjälpa dig att byta ut ditt gamla proppskåp mot en modern elcentral av senaste modell för maximal driftsäkerhet.

Felsökning

Vi är stolta över att kunna erbjuda träffsäkra felsökningar som garanterar att du får den hjälp du behöver. Oavsett om det gäller en mindre reparation eller en större installation, har våra elektriker den erfarenhet och expertis som krävs för att lösa problemet på ett effektivt sätt.

Golvvärme

Vår golvvärme ger en effektiv och hållbar uppvärmningslösning som är både bekväm och hälsosam. Dess diskreta och stilrena design utan synliga element är också en fördel för att öka estetiken i ditt hem eller företag.

Installationer

Vi är stolta över vår förmåga att hantera alla typer av elinstallationer på ett säkert och professionellt sätt. Våra certifierade elektriker är utbildade för att hantera allt från mindre installationer till stora projekt med hög spänning. Oavsett om du behöver hjälp med belysning, dimrar, elcentraler, eller något annat, så har vi expertisen att hjälpa dig. Vi använder alltid de senaste teknikerna och materialen för att garantera hög kvalitet och säkerhet i varje installation. Lita på oss för att göra jobbet rätt från start till slut.

Jour elektriker

Vi är stolta över att kunna erbjuda en konkurrenskraftig prisstruktur för våra jour-elektrikerstjänster. Vi tror att alla borde ha tillgång till pålitlig och professionell hjälp när det gäller sina elinstallationer, oavsett deras budget.

Kabeldragning

Våra kabeldragningstjänster är anpassade för att passa dina behov och önskemål. Vi kan hjälpa dig med allt från enkla belysningsinstallationer till mer avancerade system som solpaneler och laddstationer. Vårt team av erfarna elektriker ser alltid till att arbetet utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och med högsta kvalitet på utförandet. Du kan lita på oss för att få en korrekt och säker installation.

Laddboxar

Behöver du få en laddbox till bilen installerad så tveka inte att kontakta oss. Våra certifierade elektriker installerar laddboxen åt dig på säkert sätt. Vi hjälper dig med förslag på bästa val av laddbox. Om du även köper laddboxen via oss så kan vi erbjuda ett paketpris.

Laddstolpar

Med vår hjälp kan du enkelt installera laddstolpar och laddlösningar för din fastighet. Vi kan erbjuda en komplett lösning för leverans och installation till bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vi har ett brett sortiment som passar för alla typer av fastigheter och vi kan anpassa lösningar efter dina behov. Vi kan även hjälpa till med installation av en laddstolpe om det inte finns en lämplig vägg för en laddbox.

Luftvärmepump

Luftvärmefläktar är ett utmärkt och energieffektivt sätt att värma upp ditt hem eller ditt företag på. Med luftvärmefläktar förbättras luftkvaliteten och komforten samtidigt som uppvärmningskostnaden hålls ned. Våra elektriker hjälper dig med prisvärt val och säker installation. 

Reparation

Som en professionell elfirma erbjuder vi högkvalitativa reparationstjänster för alla typer av elektriska system. Våra erfarna och kunniga elektriker genomför en grundlig felsökning för att identifiera problemet och utföra sedan en pålitlig reparation. Oavsett vad ditt elektriska problem är, kan du lita på oss för att lösa det på ett säkert och effektivt sätt.

Service

Vi förstår vikten av att ha fungerande elinstallationer i alla typer av fastigheter. Vid renoveringar kan det vara en bra tidpunkt att ta en titt på dina installationer och säkerställa att de uppfyller säkerhetskraven. Vi är experter på att granska och underhålla installationerna i bostadsrätter, villor och företag. Med vårt serviceerbjudande kan du vara säker på att allt fungerar som det ska.

Smarta hem

Med vårt Smarta hem-erbjudande kan du öka säkerheten och minska energiförbrukningen i ditt hem. Vi kan installera olika smarta komponenter som ger dig full kontroll över belysning, uppvärmning och säkerhet från en enda enhet. Våra experter hjälper dig med att välja den bästa lösningen för dina behov och önskemål, oavsett om du vill ha en helhetslösning eller mer specifika funktioner.

Solpaneler

Med solpaneler kan du ta kontroll över din elförbrukning och minska dina kostnader samtidigt som du gör en insats för miljön. Vi erbjuder solpanelinstallation för både privata fastigheter och företag, med skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och önskemål. Vi står för hela processen, från behovsanalys till installation och underhåll, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av din nya solenergi.

Vitvaror

Vi erbjuder effektiv installation av vitvaror, från spisar och ugnar till kyl och frys. Vår kompetenta personal kan hjälpa dig med allt från val av produkter till fullständig installation. Vi erbjuder också paketpriser för inbyggnadsinstallation i kök, så du kan få allt installerat på en gång.

Värmepumpar

Säkerställ en hållbar och energieffektiv uppvärmning till ditt hem eller företag med vår expertinstallation av värmepumpar. Våra skickliga elektriker garanterar att installationen utförs enligt högsta säkerhetsstandard och med bästa kvalitet. Med vår professionella installationstjänst kan du njuta av en miljövänlig och kostnadseffektiv uppvärmning som ger ökad komfort och besparingar på energikostnader.

Offert för elektriker i Täby

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.