Elektriker Kungsholmen

Elektriker Kungsholmen med säkerhet och kvalitet

Elektriker Kungsholmen - Vi har bred erfarenhet av elinstallationer på Kungsholmen. Våra kvalificerade och certifierade elektriker har en passion för att leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Vår långa erfarenhet har gett oss en solid kunskap om allt som rör elektriska system och installationer. Vi utför allt från enklare elarbeten som att byta ut eluttag och dimrar till komplexa projekt som till exempel totalrenoveringar eller nybyggnationer.

Vi har som ledstjärna att alltid leverera högkvalitativ service och resultat till ett rimligt pris. Vårt stora nätverk av samarbetspartners och leverantörer ser till att vi alltid är uppdaterade och har tillgång till de senaste produkterna och teknologierna på marknaden. Vi har lagt oss vinn om att alltid vara uppdaterade gällande den senaste utvecklingen och innovationerna inom elektronikbranschen. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder de mest effektiva och energisnåla lösningarna. Dessutom hjälper oss vår långa erfarenhet att kunna arbeta snabbt och effektivt med ett högkvalitativt resultat.

Ett axplock av de tjänster vi utför

Vi har ett heltäckande tjänsteutbud gällande el och här är några snabba exempel på tjänster som vi utför.

Du kan läsa mer om vårt utbud av tjänster längre ned och klicka vidare för ännu mer information. Vi har erfarenhet av att arbeta med både stor och små projekt och gör alltid vårt bästa för att möta eller överträffa våra kunders förväntningar och behov. 

Fördelar med att använda våra eltjänster

För oss är det självklart försöka överträffa våra kunders förväntningar. Det här är bara några orsaker till varför du ska använda dig av oss när det gäller elektrikertjänster.

Om du vill få ett kostnadsförslag så är det bara att fylla i formuläret längst ner på sidan. Vi kan hjälpa dig med såväl felsökning, reparation som installation!

Professionell rådgivning och support

Vi kan också erbjuda professionell rådgivning och support så att du kan välja den bästa och mest energieffektiva lösningen för dina behov. Här hjälper vår kunskap om de senaste trenderna och innovationerna i branschen dig att göra det bästa valet gällande material och produkter. Vi ser till att du förstår de olika fördelarna eller nackadelarna som följer med varje potentiell lösning så att du kan göra ett balanserat val som möter dina förväntningar. Naturligtvis lyssnar vi noga på dina önskemål så att resultatet blir som du önskar dig.

Säkerhet är viktigt i alla elarbeten

Säkerhet är alltid en prioritering vid elarbeten oavsett var det utförs och vad det gäller. Vi levererar alltid ett säkert slutresultat. Vi använder oss alltid av material med högsta kvalitet i våra installationer för ett säkert resultat. Om du vill känna dig riktigt säker på att allt är i sin ordning gällande elen i ditt hem så kan vi utföra en elsäkerhetskontroll hos dig.

Kostnadseffektiva erbjudanden från oss

Det är viktigt att våra kunder är nöjda och en del av kundnöjdheten är grundad på kostnadseffektivitet. Kostnadseffektiviteten balanserar vi med säkerhet och kvalitet för att leverera ett så bra resultat som möjligt med maximal kundnöjdhet. Vi satsar alltid på att överträffa våra kunders förväntningar med en balans mellan pris, service och kvalitet på slutresultatet.

Rotavdrag minimerar kostnader

Du har som ägare av bostadsrätt tillgång till Rotavdrag för arbetskostnad gällande elarbeten. Alla elarbeten ska givetvis utföras av certifierade elektriker och det är också kravet för att del av arbetskostnaden skall gå att dra av. Upp till 30% av arbetskostnaden är avdragsgill när du ansöker om Rotavdrag hos Skatteverket. Vi förklarar gärna hur det går till när du använder våra tjänster.

Belysning

Behöver du hjälp med installation av belysning i ditt hem eller på ditt företag? Då kan våra elektriker som är specialister på installationer av ED-armaturer, dimmers och rörelsesensorer ordna det åt dig. Se till att få den stämning du önskar genom rätt belysning.

Elcentral

För att vara säker på att din elanläggning fungerar som den ska så är det viktigt att ha en modern elcentral. Om du har ett gammalt proppskåp så är det hög tid för en uppdatering. Det minskar risken för elstörningar och ökar din säkerhet.

Felsökning

Våra elektriker är stolta över sin breda kunskap och erfarenhet som gör det möjligt för oss att snabbt identifiera orsaken till problemet genom vår träffsäkra felsökning. Vi använder oss av den senaste tekniken för att säkerställa att felen åtgärdas på ett säkert sätt och vi ger dig en noggrann uppskattning av kostnaderna för att lösa problemet. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa till med alla elektriska problem som du kan ha och du kan vara säker på att vi kommer att göra allt vi kan för att lösa problemet på ett snabbt och effektivt sätt.

Golvvärme

Genom att välja vår golvvärme kan du få en uppvärmningslösning som inte bara är bekväm och hälsosam, utan också energieffektiv. Dessutom är dess diskreta och estetiskt tilltalande design utan synliga element ett definitivt plus för att öka komforten i ditt hem eller på din arbetsplats.

Installationer

Vi är din pålitliga partner när det gäller elinstallationer, oavsett om det handlar om en enkel installation eller en mer komplex systeminstallation. Vi är specialiserade på installationer av dimrar, belysning, elcentraler, vitvaror och mycket mer. Vår erfarna personal levererar alltid högsta nivå av säkerhet och kvalitet i alla våra projekt. Kontakta oss för att boka din elinstallation nu och låt oss hjälpa dig att skapa en lösning som passar dina behov.

Jour elektriker

Vi förstår att problem med el kan vara stressande och oroande. Därför är vårt mål att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig. Med vår jour-elektrikerstjänst kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver, när du behöver det.

Kabeldragning

Som en professionell elfirma kan du lita på oss för en pålitlig och effektiv kabeldragningstjänst för alla dina elinstallationer. Vi har expertis inom kabeldragning för belysning, elcentraler, laddboxar och solpaneler, och vi arbetar alltid efter de senaste säkerhetsföreskrifterna för att säkerställa att din elinstallation är säker och driftsäker.

Laddboxar

Om du vill installera en laddbox till din bil, så tveka inte att kontakta oss. Vi har certifierade elektriker som säkert installerar laddboxen åt dig och ger dig även förslag på vilken laddbox som passar dig bäst. Köper du laddboxen genom oss, kan vi erbjuda en förmånlig paketlösning.

Laddstolpar

Vi har ett brett sortiment av laddstolpar och laddlösningar som passar för olika behov. Vi levererar och installerar laddstolpar till både bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vi hjälper också gärna till med installation av en laddstolpe om en lämplig vägg saknas. Vid behov kan antalet laddstolpar enkelt utökas.

Luftvärmepump

Överväg att uppgradera ditt värmesystem till en modern och energieffektiv lösning med våra luftvärmepumpar. Vårt team av erfarna elektriker är tillgängliga för att hjälpa dig välja rätt produkt och installera den på ett säkert och effektivt sätt.

Reparation

Som en ledande elfirma erbjuder vi professionella reparationstjänster för alla typer av elektriska system. Oavsett om du har problem med din elcentral, laddbox eller värmepump, kan våra certifierade elektriker hjälpa dig. Vi utför en noggrann felsökning för att fastställa problemet och se till att allt fungerar som det ska igen.

Service

Vill du se till att dina fastigheters elinstallationer är i perfekt skick? Vi erbjuder en högkvalitativ elservice för alla typer av fastigheter och elektriska system. Vid renoveringar är det en perfekt tidpunkt att granska dina elinstallationer och säkerställa att de uppfyller säkerhetsstandarderna. Vi har kunskap och erfarenhet av att granska och underhålla installationer i bostadsrätter, villor och företag. Med vår hjälp kan du vara säker på att dina elektriska system fungerar som de ska.

Smarta hem

Låt tekniken underlätta ditt liv med vårt Smarta hem-erbjudande som ger dig möjlighet att styra allt från belysning till säkerhet från en och samma enhet. Med vår kompetens inom Smarta hem-lösningar kan vi skapa en lösning som passar dig och ditt hem perfekt. Låt oss hjälpa dig hitta den teknik som gör ditt hem mer bekvämt och säkert.

Solpaneler

Utforska fördelarna med förnybar energi med vår solpanelinstallation. Vi förstår att varje fastighet är unik, så vi utför en noggrann analys för att hitta den perfekta solenergilösningen för dina behov. Vi ser också till att du får högkvalitativa paneler och en säker installation för att garantera en pålitlig och kostnadseffektiv energiförsörjning.

Vitvaror

Vi kan hjälpa dig med allt från att välja energieffektiva vitvaror till professionell installation av spishällar, ugnar och andra vitvaror. Med vår expertis kan vi garantera att din installation utförs på högsta nivå för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Oavsett om det är en renovering eller en ny installation så har vi paketpriser som passar dina behov och din budget.

Värmepumpar

Få en effektiv och hållbar uppvärmning till ditt hem eller företag med vår expertinstallation av värmepumpar. Vi har auktoriserade elektriker som garanterar att installationen utförs enligt högsta säkerhetsstandard och med bästa kvalitet. Upplev högre livskvalitet och sänkta kostnader med vår pålitliga installationstjänst.

Offert för elektriker på Kungsholmen

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.