Elektriker Innerstaden

Elektriker Innerstaden - Elektrikertjänster innanför tullarna

Elektriker Innerstaden, eller som man säger i talspråk Elektriker Innerstan, är stolta över att erbjuda alla typer av elinstallationstjänster till både privatpersoner och företag i innerstaden. Vi på Elektriker Stockholm är experter på att leverera högkvalitativa elektrikertjänster och siktar på att alltid uppnå bästa möjliga resultat och kundnöjdhet. Vi har erfarenhet av arbeten i såväl Stockholms innerstad som i Storstockholm. Om du letar efter kompetenta certifierade elektriker i innerstaden så har du kommit rätt. Vår breda erfarenhet gör att vi kan leverera toppresultat både när det gäller arbeten i äldre fastigheter eller installationer vid nybyggnation. Här är några exempel på tjänster som vi ofta utför i Stockholms innerstad:

Vi erbjuder i princip alla tjänster gällande elektriska installationer och reparationer. Samtliga av våra elektriker är auktoriserade och vi har en mycket omfattande erfarenhet och expertis när det gäller elinstallationer av olika slag. Vi håller oss uppdaterade och följer de senaste branschstandarderna och säkerhetsföreskrifterna. Dessutom strävar vi alltid efter att vara den mest effektiva och pålitliga leverantören av elektrikertjänster med maximal kundnöjdhet och säkerhet i fokus. Du kan läsa mer om våra tjänster längre ner på sidan.

Några fördelar med att välja våra elektriker

Det finns många fördelar med att välja oss som leverantör av elektrikertjänster. Här är några exempel på anledningar:

Använd kontaktformuläret längst ner på sidan för att kontakta oss. Du kan beskriva vad du behöver hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Elektriker i olika delar av Innerstaden

Våra elektriker erbjuder eltjänster över hela Storstockholm och inte bara i innerstaden. Det finns stort behov av elektriker i just Stockholms innerstad och du kan läsa mer om Elektriker Gamla stan, Elektriker Södermalm eller Elektriker Kungsholmen och Elektriker Östermalm om du vill läsa om elektriker i en speciell del av innerstaden. Du kan också läsa mer om Elektriker Vasastan, Elektriker City och Elektriker Norrmalm.

ROTavdrag gör det billigare

Ja med Rotavdraget blir det billigare. Som ägare av en bostadsrätt kan du få tillbaka hela 30% av kostnaden för utfört arbete. Ett krav är att arbetet ska vara utfört av auktoriserade elektriker så om du använder någon av våra tjänster så är det fritt fram att ansöka om Rotavdrag. Du använder fakturan från oss till att ansöka om Rot-avdrag hos Skatteverket. Vi förklarar gärna mer om hur du får mer för dina pengar när du använder Rot-avdraget vid användande av våra tjänster. 

En kort sammanfattning

Vi vill att vårt engagemang tillsammans med vår höga kvalitet i slutresultatet och vår kundservice särskiljer oss från andra elektriker i innerstaden. Vårt stora utbud av elektrikertjänster täcker det mesta inom felsökning, reparation och installation. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov av elektriker. 

Belysning

Våra elektriker är experter på att installera belysning för både hem och företag. Vi har erfarenhet från installationer av stora belysningssystem men kan också hjälpa dig med installation av en enskild belysningskälla om det är det du önskar. Låt oss hjälpa dig att skapa den atmosfär som du vill ha.

Elcentral

Om du har ett proppskåp som är äldre än trettio år så är det faktiskt hög tid för en uppdatering. En ny elcentral är betydligt mer driftsäker och du kan känna dig trygg och säker med minskad risk för strömavbrott.

Felsökning

Våra elektriker har många års erfarenhet av att utföra felsökningar och lösa elektriska problem på ett effektivt sätt. Vi är experter på att identifiera problemet och ge dig en detaljerad uppskattning av kostnaderna för att lösa problemet på ett säkert och professionellt sätt. Vi använder endast den senaste tekniken för att säkerställa att problemet löses på bästa möjliga sätt och du kan vara säker på att vi kommer att arbeta snabbt för att minimera störningen i ditt dagliga liv.

Golvvärme

Med vår golvvärme kan du njuta av en hög komfortnivå, samtidigt som du sparar energi och pengar. Dessutom ger dess subtila och attraktiva design en förbättrad estetisk kvalitet till ditt hem eller företag utan synliga element.

Installationer

Behöver du hjälp med elinstallationer? Vi är experter på att hantera allt från små enkla projekt till mer komplexa systeminstallationer. Vi lägger alltid högsta fokus på säkerhet och kvalitet i alla våra projekt och är specialiserade på installationer av dimrar, belysning, elcentraler, vitvaror och mycket mer. Kontakta oss för att boka din elinstallation nu och låt oss hjälpa dig att skapa en säker och effektiv lösning för dina behov.

Jour elektriker

Vårt dedikerade team av jour-elektriker är alltid redo att hjälpa till med akuta reparationer och andra elproblem. Vi är stolta över att kunna erbjuda en snabb och tillförlitlig service som är utformad för att ge våra kunder trygghet och säkerhet i akuta situationer.

Kabeldragning

Vi förstår att varje kabeldragning är unik och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov och krav. Vårt team av erfarna eltekniker arbetar alltid efter högsta kvalitet på utförandet och gällande säkerhetsföreskrifter för att säkerställa att din elinstallation är pålitlig och effektiv.

Laddboxar

Vi hjälper dig installera en laddbox till din bil på ett säkert sätt. Våra certifierade elektriker ger dig också råd om vilken laddbox som passar dig bäst och kan erbjuda ett paketpris om du köper laddboxen genom oss.

Laddstolpar

Våra laddstolpar passar för alla typer av fastigheter, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar för bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vi har både enskilda laddstolpar och större laddlösningar i vårt sortiment. Om en lämplig vägg saknas för en laddbox, kan vi hjälpa till med installation av en laddstolpe istället. Dessutom är det enkelt att utöka antalet laddstolpar vid behov.

Luftvärmepump

Förbättra ditt inomhusklimat och spara pengar med våra högkvalitativa luftvärmepumpar. Vår expertis och erfarenhet i branschen möjliggör en prisvärd och säker installation. Vi hjälper dig att välja det mest kostnadseffektiva alternativet för ditt hem eller företag.

Reparation

Våra certifierade elektriker har omfattande erfarenhet av att reparera elektriska system och kan hjälpa dig med allt från problem med elcentraler och laddboxar till icke fungerande eluttag och strömbrytare. Vi genomför en grundlig felsökning för att fastställa orsaken till problemet och utför sedan en effektiv reparation.

Service

När det gäller elservice kan du lita på vårt företag. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av fastigheter och elektriska system, och vi är stolta över att kunna erbjuda en professionell service. Renoveringar är en utmärkt tidpunkt att granska dina elinstallationer och säkerställa att de uppfyller säkerhetsstandarderna. Vi är experter på att granska installationer i bostadsrätter, villor och företag. Med vårt serviceerbjudande kan du känna dig säker på att dina elektriska system är i bästa möjliga skick.

Smarta hem

Upptäck bekvämligheten i ett Smart hem med vårt Smarta hem-erbjudande som ger dig full kontroll över belysning, uppvärmning och säkerhet från en enda enhet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på dina behov och önskemål, och kan hjälpa dig hitta den teknik som passar dig bäst för att skapa det ultimata Smarta hemmet.

Solpaneler

Investera i din fastighets framtid med vår solpanelinstallation. Våra professionella tekniker tar hand om allt från att välja det bästa antalet paneler för att maximera din energiproduktion till att utföra en säker och effektiv installation. Med vår hjälp kan du dra nytta av ren, förnybar energi och sänka dina elkostnader samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Vitvaror

Med vår hjälp kan du få dina vitvaror installerade på ett smidigt och säkert sätt. Vi ser till att din spishäll, ugn, kyl eller frys installeras med högsta kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris. Vi ger även råd om energieffektivitet och erbjuder paketpriser för kompletta installationer i kök.

Värmepumpar

Säkerställ en energieffektiv och miljövänlig uppvärmning till ditt hem eller företag genom vår expertinstallation av värmepumpar. Våra certifierade elektriker genomför installationen med högsta säkerhetsstandard och toppkvalitet. Upplev bekvämare och kostnadseffektivare uppvärmning med vår professionella installationstjänst.

Offert för elektriker i Innerstaden

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.