Luftvärmepump för behagligt innomhusklimat

Vi på Elektriker Stockholm kan hjälpa dig med både installation och inköp av värmepump. Det finns flera fördelar med luftvärmepump. Den är energieffektiv och miljövänlig dessutom kan den användas till både uppvärmning och nedkylning av ditt hem eller ditt företag. En installerad luftvärmepump hjälper dig att spara pengar eftersom du får sänkt uppvärmningskostnad och samtidigt minskar den din klimatpåverkan.

Spara pengar med luftvärmepump

En av de största fördelarna med att ha en luftvärmepump installerad är att den kan hjälpa dig sänka räkningen för din uppvärmning. Luftvärmepumpen utvinner värme från luften och bränner inga fossila bränslen vilket ger låg driftskostnad. Vi kan hjälpa dig med att välja en högkvalitativ luftvärmepump som är mycket energieffektiv. 

Både uppvärmning och kylning

En extra fördel med luftvärmepump är att den fungerar för både uppvärmning och kylning. På så sätt kan du ha en bekväm temperatur året runt i ditt hem eller på ditt företag oavsett temperaturen utomhus. En luftvärmepump fungerar genom att utvinna värme från luften och överföra den till ditt hem när dt är kallt ute. På sommaren sker motsatt process så att inomhustemperaturen alltid är bekväm.

Ett miljövänligt uppvärmningsalternativ

Det är miljövänligt att värma upp eller kyla ner ditt hem eller företag med luftvärmepump. Luftvärmepumpen använder förnybar energi från luften och det är mycket mer miljövänligt än att använda uppvärmningssystem använder fossila bränslen. Du minskar din minskar din klimatpåverkan samtidigt som du sparar pengar.

Vi installerar din luftvärmepump

Det är en komplicerad process att installera värmepump. Våra elektriker ser till att installationen sker smidigt och effektivt och vi tar hänsyn till alla aspekter av din byggnad genom noggrann planering och effektivt installationsarbete. Vi har erfarenhet av att installera många olika märken och modeller i olika typer av fastigheter. Vi hittar bäst plats för placering av värmepumpen och tar hänsyn till antal fönster, takhöjd och isolering för att säkerställa bästa möjliga installation.

Installationsarbetet sker snabbt och effektivt och vi använder enbart delar och utrustning av högsta kvalitet för ett utmärkt slutresultat. När installationen är klar går våra elektriker igenom funktionerna på luftvärmepumpen.

Kort sammanfattning

Det är en klok investering att låta oss installera en luftvärmepump i ditt hem eller på ditt företag. Det hjälper dig att minska din miljöpåverkan och sänker din energikonsumtion så att dina utgifter minskar. Du får ett behagligt inomhusklimat på både sommaren och vintern.

Kontakta oss via formuläret nedan och beskriv om installationen gäller privatperson eller företag så återkommer vi till dig snarast.
Installationsarbetet sker snabbt och effektivt och vi använder enbart delar och utrustning av högsta kvalitet för ett utmärkt slutresultat. När installationen är klar går våra elektriker igenom funktionerna på luftvärmepumpen.

Kontakta oss för luftvärmepump

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.