Värmepumpar är energisnåla och ger effektiv uppvärmning

Värmepumpar av olika modeller är ett uppvärmningssystem som ständigt ökar i populäritet jämfört med mer traditionella uppvärmningssystem. Vi på Elektriker Stockholm har stor erfarenhet av installtioner av värmepumpar. En värmepump kan effektivt värma upp ditt hem och samtidigt bidra till minskad energiförbrukning och minskade uppvärmningskostnader. Utöver det så bidrar du till en bättre miljö och sänker ditt koldioxidavtryck när du väljer att värma upp ditt hem med hjälp av en värmepump.

Vad är en värmepump?

En värmepump är enklast att beskriva som en anordning som tar tillvara naturlig värme i omgivningen och använder den till att värma upp ditt hem eller ditt företag. Det finns flera olika typer av värmepumpar att välja mellan till exempel luft-vatten, mark-vatten eller luft-luftvärmepumpar.

Fördelarna med att installera en värmepump

Det finns ett flertal fördelar med att låta installera en värmepump. Det kan sänka energikostnaderna med upp till 50%. Värmepumpar är betydligt mer miljövänliga än traditionella uppvärmningsmetoder eftersom de inte släpper ut några skadliga ämnen. Dessutom är värmepumpar mer underhållsfria och har en längre livslängd än traditionella uppvärmningssystem. Du kan dessutom få bidrag från staten när du väljer att få en värmepump installerad. 

Vilken typ av värmepump passar bäst? 

Några faktorer som man bör ta hänsyn till när man väljer vilken typ av värmepump man vill få installerad är till exempel husets storlek och antal våningar samt vilket uppvärmningssystem som finns installerat i nuläget. Vi kan hjälpa dig med att göra rätt val.

Värmepumpinstallation – värt att tänka på?

När du väljer oss som installatör av din värmepump så behöver du inte tänka speciellt mycket utan kan känna dig trygg med vår expertis. Vi är erfarna installatörer och ser till att installationen blir gjord met ett slutresultat av högsta kvalitet. 

Sammanfattning

Låt oss installera din värmepump så får du en energieffektiv uppvärmningslösning som du kan njuta av i många år samtidigt som du minskar dina energikostnader och ditt koldioxidavtryck. Våra elektriker sköter installationen på ett säkert och effektiv sätt med ett kvalitativt slutresultat till ett rimligt pris.

Använd formuläret nedan för att kontakta oss, beskriv gärna om det gäller privatperson eller företag, så återkommer vi till dig snarast.

Kontakta oss för installation av värmepumpar

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.