Elektriker Östermalm

Elektriker Östermalm för expertis och kvalitet

Elektriker Östermalm kan hjälpa dig som bor eller driver företag på Östermalm med elinstallationer eller felsökningar och reparationer. Våra team består av pålitliga och erfarna elektriker som har många års erfarenhet av att erbjuda högkvalitativ elservice till våra kunder. Vår expertis omfattar allt från mindre reparationer till stora installationer och vi är alltid redo att hjälpa till när du behöver det som mest.

Elektriker Östermalm är ett bra val

När det gäller elektrisk service och reparationer är det viktigt att välja en erfaren och pålitlig elektriker. Här kommer några anledningarna till varför du bör välja Elektriker Östermalm:

Lite kort om våra tjänster

Vi på Elektriker Östermalm erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att hjälpa dig med dina elrelaterade behov. Här är några exempel på tjänster som vi erbjuder:

Längre ned på sidan finns det fler beskrivningar av vårt utbud av tjänster och du kan klicka vidare för ännu mer utvecklad information.

Några vanliga frågor om elektriker på Östermalm

Här kommer lite vanliga frågor med korta svar om vår elservice på Östermalm:

 1. Vilka typer av elinstallationer kan ni hjälpa till med?
  Vi kan hjälpa till med alla typer av elinstallationer, inklusive installation av belysning, eluttag, nätverkskablar och solpaneler.
 2. Hur lång tid tar det att utföra en elinstallation?
  Det beror på typen av installation och hur omfattande den är. Vi försöker alltid att utföra vårt arbete så snabbt som möjligt utan att för den skull tumma på kvaliteten.
 3. Vilken typ av utrustning använder ni?
  Vi använder endast högkvalitativ och säker utrustning av senaste modell för våra installationer och reparationer.
 4. Är ni tillgängliga för akuta reparationer?
  Ja, våra jour-elektriker är tillgängliga för akuta reparationer dygnet runt.

Det är enkelt att boka en av våra elektriker

Att boka en elektriker från oss är enkelt. Här är några steg du kan följa:

 1. Kontakta oss formuläret nedan och beskriv dina behov så återkommer vi till dig med en offert.
 2. Vid accept av offerten bokar vi en tid som passar dig för att utföra arbetet.
 3. Våra elektriker kommer hem till dig eller till ditt företag för att utföra arbetet enligt överenskommelse.
 4. Efter utfört arbete kontrollerar och testar vi allt för att se till att det fungerar korrekt.

Säkerhet är en prioritet

Våra elektriker prioriterar alltid säkerheten och det är en förutsättning vid alla typer av arbete med el. Därför arbetar vinoggrant och metodiskt för att kunna garantera att våra installationer uppfyller högsta möjliga säkerhetsstandard. För oss är det också en självklarhet att prioritera säkerheten när det gäller elen i våra kunders hem eller kontor. Vi kan också erbjuda elsäkerhetskontroll för att se till att allt är i sin ordning med våra kunders elsystem. När du anlitar oss kan du vara trygg och förvissad om att vi arbetar med säkerhet i fokus i ditt hem eller på ditt företag.

Vi väljer alltid material av högsta kvalitet i våra installationer för maximal hållbarhet och säkerhet.

Ett kostnadseffektivt val

Vi arbetar alltid metodiskt och fokuserat. Detta gör att våra reparationer utförs på ett snabbt och skickligt sätt på så kort tid som möjligt utan något avkall på kvalitet. På detta sätt hålls kostnaderna nere och blir rimliga för vårt högkvalitativa arbete.

Vi kan gå igenom fördelar med att välja vissa typer av vitvaror för långsiktig energiinbesparing om du är intresserad av sådan rådgivning innan inköp. Vi siktar alltid på maximal kundnöjdhet.

Rotavdrag gör installationer och reparationer billigare

Bostadsrättens ägare kan dra av en stor dela av arbetskostnaden genom att utnyttja Rotavdraget vid anlitandet av någon av våra elektriker för reparation eller installationsarbeten. Enbart arbeten utförda av auktoriserade och certifierade elektriker är avdragsgilla och givetvis är samtliga av våra elektriker auktoriserade och certifierade. Du kan dra av del av arbetskostnaden hos Skatteverket där du kan ansöka om Rotavdrag och få en återbetalning på upp till 30%. Vid anlitandet av någon av våra elektriker berättar vi gärna mer om hur ansökan om Rotavdrag går till.

Tveka inte att boka oss

Att ha fungerande och säkra elinstallationer är viktigt för både ditt hem och ditt företag. På Elektriker Östermalm är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ och pålitlig elservice till våra kunder. Vi arbetar snabbt och noggrant för att se till att du får den bästa lösningen för dina behov. Kontakta oss idag via formuläret längst ned för att diskutera dina behov och få en offert.

Belysning

Vårt team av erfarna elektriker hjälper dig mer än gärna med dina behov av belysningslösningar. Vi har en mycket bred erfarenhet av att installera olika typer av belysningar och du kan få hjälp med allt från dimmers till LED-armaturer och rörelsesensorer.

Elcentral

För att säkerställa att strömförsörjningen till ditt hem eller ditt företag är så säker som möjligt är det viktigt med en modern elcentral. Om du i nuläget har ett proppskåp som är äldre än trettio år så är det hög tid att uppgradera. Vi hjälper dig hela vägen från inköp till installation.

Felsökning

Vi förstår hur viktigt det är att ha en fungerande elektrisk installation, både för ditt hem och din verksamhet. Därför är vi dedikerade till att erbjuda dig en pålitlig och professionell felsökning som möter dina behov och förväntningar. Våra elektriker är experter på att identifiera problemet och ge dig ett noggrant kostnadsförslag, så du vet precis vad du kan förvänta dig. Vi använder oss av den senaste tekniken och vår breda kunskap för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat varje gång.

Golvvärme

Vår golvvärme är den perfekta lösningen för att skapa en bekväm och hälsosam inomhusmiljö i ditt hem eller företag. Dess diskreta och estetiskt tilltalande design utan synliga element är också en fördel för att öka komforten och skönheten i ditt hem.

Installationer

Vi är din pålitliga partner när det gäller elinstallationer, oavsett om det handlar om en enkel installation eller en mer komplex systeminstallation. Vi lägger alltid högsta fokus på säkerhet och kvalitet i alla våra projekt och är specialiserade på installationer av dimrar, belysning, elcentraler, vitvaror och mycket mer. Vår professionella personal är kvalificerad att utföra alla typer av elinstallationer, oavsett storlek på uppdraget. Kontakta oss för att boka din elinstallation nu och låt oss hjälpa dig att skapa en lösning som passar dina behov.

Jour elektriker

Vi erbjuder en bred uppsättning av jour-elektrikertjänster, inklusive reparation av elfel, installation av nya elsystem och mycket mer. Oavsett vad ditt elproblem är, kan du lita på att vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att lösa det.

Kabeldragning

Vi är specialister på kabeldragning och utför våra tjänster med precision och noggrannhet. Oavsett om det rör sig om nybyggnation eller renovering, kan vi hjälpa till med installationen av kablar för belysning, laddstationer eller andra elsystem. Vi garanterar alltid en hög kvalitet på vårt arbete.

Laddboxar

Vi hjälper dig installera en laddbox till din bil på ett säkert och pålitligt sätt. Våra certifierade elektriker ger dig också råd om vilken laddbox som passar dig bäst och om du köper laddboxen genom oss, kan vi erbjuda en förmånlig paketlösning. Tveka inte att kontakta oss för att få en smidig och säker installation av din laddbox.

Laddstolpar

Vi är experter på att installera laddstolpar och laddlösningar, och vi kan erbjuda en komplett leverans- och installationslösning för bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vårt sortiment innehåller både enskilda laddstolpar och större laddlösningar. Om en lämplig vägg saknas för en laddbox, kan vi hjälpa till med installation av en laddstolpe istället. Dessutom är det enkelt att utöka antalet laddstolpar vid behov.

Luftvärmepump

Med våra luftvärmepumpar kan du få en behaglig inomhustemperatur och samtidigt minska dina uppvärmningskostnader. Våra erfarna elektriker är kvalificerade för att hjälpa dig välja det mest effektiva alternativet och genomföra en säker installation som garanterar långvarig prestanda.

Reparation

Som en pålitlig elfirma erbjuder vi professionella reparationstjänster för alla dina elektriska behov. Oavsett om du har problem med din elcentral, laddbox eller värmepump, kan våra certifierade elektriker hjälpa dig. Vi genomför en noggrann felsökning för att fastställa orsaken till problemet och utför sedan en pålitlig reparation.

Service

Vår elservice är tillgänglig för alla typer av fastigheter och elektriska system. Vid renoveringar är det viktigt att ta en titt på dina elinstallationer för att säkerställa att de uppfyller säkerhetskraven. Vi är experter på att granska installationer i bostadsrätter, villor och företag. Med vårt serviceerbjudande kan du vara säker på att allt är i sin ordning och att dina elektriska system fungerar som de ska.

Smarta hem

Få full kontroll över ditt hem med vårt Smarta hem-erbjudande. Vi kan installera och integrera en mängd olika komponenter, såsom termostater, belysningsenheter, ljudsystem och mer. Med vår hjälp kan du styra allt med en enda enhet, oavsett var du befinner dig. Vi anpassar lösningen efter dina behov och önskemål och säkerställer att allt fungerar sömlöst tillsammans. Kontakta oss för att ta ditt hem till nästa nivå.

Solpaneler

Med vårt solpanelserbjudande kan du enkelt och kostnadseffektivt producera din egen el. Vi hjälper dig att välja de mest lämpliga solpanelerna för din fastighet och installerar dem på ett säkert och effektivt sätt. Med våra solpaneler kan du inte bara sänka dina elräkningar utan också bidra till en mer hållbar framtid för miljön.

Vitvaror

Vi erbjuder professionell installation av vitvaror till konkurrenskraftiga priser. Våra experter ger dig råd om energieffektivitet och ser till att installationen sker smidigt och säkert. Vi erbjuder även paketpriser för kompletta installationer i kök.

Värmepumpar

Få en hållbar och effektiv uppvärmning till ditt hem eller företag med vår expertinstallation av värmepumpar. Våra certifierade elektriker garanterar att installationen följer högsta säkerhetsstandard och utförs med absolut toppkvalitet. Upplev en ökad livskvalitet och besparingar på energikostnader med vår professionella installationstjänst.

Offert för elektriker på Östermalm

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.