Elektriker Sollentuna

Elektriker Sollentuna levererar eltjänster med kvalitet

Elektriker Sollentuna är riktiga experter inom allt som gäller elinstallationer och reparationer av elektriska system. Det kan vara något mindre som behövs åtgärdas till exempel en felsökning som  identifierar varför säkringar i elcentralen löser ut och en lösning som åtgärdar problemet till en komplett installation av ett nytt elsystem.Våra elektriker har erfarenheten och kunnandet för att ta sig an alla typer av elektriska reparationer och installationer oavsett typ av fastighet. Det kan gälla reparationer som åtgärdar problem som överbelastningar och kortslutningar eller kanske enbart ett utbyte av strömbrytare och vägguttag.

Vi arbetar snabbt och effektiv och använder oss av den senaste tekniken och av verktyg och material av mycket hög kvalitet. Detta tillsammans med vår erfarenhet och kunskap ger ett utmärkt slutresultat.

Några exempel på specifika tjänster

Vi har ett heltäckande tjänsteutbud men här är några exempel på populära tjänster:

Du kan läsa mer om våra tjänster längre ned på sidan.

Ett säkert val

Säkerheten är alltid en prioritering när det gäller elarbeten. Våra elektriker följer alla gällande säkerhetsföreskrifter och standarder i sitt arbete och ser alltid till att slutresultatet håller en utmärkt kvalitet. Att vi alltid använder den bästa komponenterna  och materialen från välkända leverantörer bidrar också det till ett säkert slutresultat.

Orsaker att välja oss

Som nämnt ovan så är vi ett säkert val men det finns fler orsaker att välja oss. Vi lyssnar på våra kunders behov och skräddarsyr våra lösningar till att passa dessa. Vi är mycket noggranna hela vägen från planering till slutförande. Våra elektriker har gedigna utbildningar och erfarenhet av vitt skilda reparations- och installationsarbeten gällande elektronik. Vi har som målsättning att alltid överträffa vår kunders förväntningar och gör vårt yttersta för att uppnå detta för maximal kundnöjdhet. Vi utför våra tjänster gällande både reparationer och installationer för såväl företag som privatpersoner och alltid med samma höga kvalitet på slutresultatet.

Om du har behov av elektrisk reparation eller installation så kan du  kontakta oss via formuläret längst ned på sidan. Beskriv vad du behöver hjälp med så återkommer vi till dig snarast. 

Belysning

Om du behöver få belysning installera i ditt hem eller företag så är det en god idé att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig med såväl stora som små belysningsinstallationer. Vi hjälper dig gärna med installation av dimmrar och LED-armaturer eller något annan belysningslösning som du önskar.

Elcentral

Om din elcentral är av typen proppskåp och har en ålder av mer än trettio år så är det verkligen dags för en uppgradering. Det är bäst att byta till en modern elcentral av allmänna säkerhetsskäl och för den ökade driftsäkerheten.

Felsökning

Med vår expertis inom användningen av den senaste tekniken kan du känna dig säker på att vi kommer att upptäcka problemet snabbt och effektivt. Vårt team av professionella elektriker är välutrustade med den senaste utrustningen, vilket gör att vi kan utföra träffsäkra felsökningar på ett effektivt sätt.

Golvvärme

Med vår golvvärme kan du njuta av en bekväm och hälsosam inomhusmiljö, samtidigt som du sparar energi och pengar. Dess subtila och attraktiva design utan synliga element är också en fördel för att skapa en modern och sofistikerad look i ditt hem eller på din arbetsplats.

Installationer

När det gäller elinstallationer är vi det självklara valet. Vi har års erfarenhet av att hantera alla typer av projekt, stora som små, och vår kompetenta personal kan installera allt från grundläggande belysning till komplexa system med hög spänning. Vi tar alltid säkerheten på största allvar och arbetar enbart med de bästa materialen för att säkerställa hållbarhet och kvalitet. Oavsett vad dina behov är, så kan du lita på oss för en pålitlig och högkvalitativ installation som håller i många år framöver.

Jour elektriker

Vårt mål är att göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig när du kontaktar oss för hjälp med dina elproblem. Vi är alltid redo att svara på dina frågor och ge dig råd om hur du kan förebygga framtida problem med din elinstallation.

Kabeldragning

Hos oss kan du känna dig trygg med att kabeldragningen utförs med högsta kvalitet och precision. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med olika typer av elinstallationer och våra elektriker har den kompetens som krävs för att dra kablar för allt från belysning till laddstationer och solpaneler. Vi ser till att arbetet utförs enligt gällande säkerhetsföreskrifter för att garantera en säker installation.

Laddboxar

Få din laddbox installerad på ett säkert sätt med hjälp av våra certifierade elektriker. Vi ger dig också råd om vilken laddbox som passar dig bäst och kan erbjuda en förmånlig paketlösning om du köper laddboxen genom oss. Kontakta oss för att boka en smidig installation.

Laddstolpar

Vi har en bred erfarenhet av installation av laddstolpar och laddlösningar, och vi kan erbjuda anpassade lösningar för bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa till med allt från planering till leverans och installation, och vi kan även installera laddstolpar om det inte finns en lämplig vägg för en laddbox. Dessutom är det enkelt att utöka antalet laddstolpar vid behov.

Luftvärmepump

Få en högpresterande och kostnadseffektiv uppvärmning med våra moderna luftvärmepumpar. Vårt team av erfarna elektriker är kvalificerade för att hjälpa dig välja det mest effektiva alternativet och installera det på ett säkert och pålitligt sätt. Du kan förvänta dig en bekväm och hälsosam inomhusmiljö som håller energikostnaderna låga.

Reparation

Vi är experter på att reparera alla typer av elektriska system, inklusive problem med elcentraler, laddboxar och värmepumpar. Våra certifierade elektriker utför en grundlig felsökning för att fastställa problemet och säkerställa att reparationen utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Service

Med vår omfattande elservice kan du känna dig trygg vid renoveringar av fastigheter. Vi är experter på att granska och underhålla installationerna i bostadsrätter, villor och företag för att säkerställa att de uppfyller säkerhetskraven. Med vårt serviceerbjudande kan du vara säker på att allt är i sin ordning och fungerar som det ska.

Smarta hem

Få ditt hem att jobba för dig med vårt Smarta hem-erbjudande. Vi erbjuder installation av olika smarta komponenter så att du kan ha full kontroll över belysning, uppvärmning och säkerhet. Vi hjälper dig med att hitta den perfekta lösningen för ditt hem, oavsett om du vill ha en helhetslösning eller mer specifika funktioner. Med vår expertis och rådgivning får du det mest optimala Smarta hemmet som passar dina önskemål och behov.

Solpaneler

Vår solpanelinstallationstjänst är utformad för att hjälpa dig att spara pengar på din elräkning samtidigt som du gör något gott för miljön. Vi erbjuder skräddarsydda solpanel-lösningar som passar just dina behov. Vi installerar endast högkvalitativa solpaneler från välrenommerade tillverkare och vi ser till att hela processen från installation till underhåll sker på ett säkert och effektivt sätt. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av solenergi och spara pengar på din elräkning.

Vitvaror

Vitvaror är en viktig del av ditt hem och vi förstår betydelsen av att ha dem korrekt installerade. Med vår professionella vitvaruinstallationstjänst behöver du inte oroa dig. Vi erbjuder också råd om energieffektivitet och paketpriser för kompletta installationer.

Värmepumpar

Ge din bostad eller företagslokal en miljövänlig och energisnål uppvärmning med vår expertinstallation av värmepumpar. Våra certifierade elektriker utför installationen enligt högsta säkerhetsstandard och med absolut toppkvalitet. Upplev ökad komfort och besparingar på energikostnader med vår pålitliga installationstjänst.

Offert för elektriker i Sollentuna

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.