Elcentral installation

Elcentral är som ordet påvisar en central del i elsystemet. Elcentralen sitter vanligtvis i hallen och brukade tidigare kallas för proppskåp. Om du fortfarande har ett proppskåp i din hall av äldre modell så kan det vara en god idé att låta någon av våra elektriker göra en översyn för att se till att den fungerar som den ska eller låta oss byta ut den.

Elektriker Stockholm erbjuder installation eller uppgradering av elcentral i ditt hem eller på ditt företag för att säkerställa att du har en trygg och pålitlig strömförsörjning. Våra erfarna elektriker kan vägleda dig vid nyinköp, och sköta installationen med ett kvalitativt och säkert slutresultat. Vi kan utföra service, felsöka och reparera.

När är det dags att byta elcentral?

Äldre proppskåp saknar ofta jordfelsbrytare och det är en tillräcklig orsak att byta till en modern elcentral ur säkerhetssynpunkt. Våra elektriker kan hjälpa dig att göra en bedömning eller för att säkerställa att ett byte inte är nödvändigt ur brand- och säkerhetshänseende.

Ett äldre proppskåp med smältsäkringar så kallade proppar saknar oftast jordfelsbrytare vilket är viktigt ur säkerhetssynpunkt. Om proppen ofta går när du sätter igång till exempel diskmaskinen, eller om din nuvarande modell är äldre än trettio år, så kan det vara läge att byta till en ny elcentral.

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig!

Begär offert elcentral

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.