Laddboxar med professionell installation för elbilar

Laddboxar i paket med installation är en av våra mest populära erbjudanden. Vi på Elektriker Stockholm är mycket duktiga på att installera laddboxar. Våra elektriker sköter installationen på ett professionellt och pålitligt sätt med ett resultat av högsta klass.

Installation av laddboxar steg-för-steg

Du kan lita på att våra certifierade elektriker hjälper dig på bästa sätt med en smidig installation av laddbox i ditt garage eller där du väljer att ha den placerad. Vi följer alla gällande säkerhetsstandarder och regler så att du kan vara trygg med en problemfri installation och ett utmärkt slutresultat. Nedan följer en kort beskrivning av stegen vi följer i installationsprocessen:

  1. Platsbestämning: Vi kommer med förslag på den bästa platsen för placering av din laddbox. Tillgänglighet, säkerhet och enkelhet att ansluta laddboxen till elnätet är de kriterier vi använder.
  2. Kabeldragning: Vi drar kabeln till laddboxen från din elcentral på ett säkert sätt.
  3. Anslutning: Vi ser till att allt är i sin ordning och ansluter sedan laddboxen på ett korrekt sätt.
  4. Montering: Vi sköter monteringen av laddboxen på din valda plats 
  5. Test av laddning: Som avslutning testar vi laddningen för att säkerställa att allt fungerar.

Köp en laddbox med installation

Vi erbjuder även köp av laddbox som ett paket tillsammans med vår installationstjänst. Vi har flera typer av laddboxar från ledande tillverkare och hela processen blir mycket smidig när du köper både laddbox och installation som ett paket.

Anledning till att välja oss

Det kan vara en utmanande uppgift att välja laddbox och hitta en installatör som gör ett bra jobb. Hos oss kan du känna dig trygg med båda delarna. Vi kan ge dig råd gällande vilken laddbox som bäst passar ditt behov och vi sköter installationen på ett säkert och professionellt sätt med ett slutresultat av yppersta kvalitet.

Använd formuläret nedan för att kontakta oss! Skiv om du är intresserad av vårt paketerbjudande eller om du enbart vill ha installation av en redan inköpt laddbox. Vi återkommer till dig snarast.

Kontakta oss för laddbox

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.