Elektriker Tyresö

Elektriker Tyresö hjälper dig med eltjänster

Elektriker Tyresö är stolta över att kunna erbjuda sina eltjänster av högsta kvalitet i Tyresö med omnejd. Vi har erfarna auktoriserade elektriker som finns redo att hjälpa dig med all upptänkliga sorters elektriska problem. Utöver att kunna erbjuda service, felsökningar och reparationer samt installationer kan vi också hjälpa dig att få ditt hem mer energieffektivt och säkert. 

Professionell och pålitlig service 

Trygghet i det egna hemmet är givetvis extremt viktigt och vi har därför säkerhet i fokus när vi utför våra arbeten hos våra kunder. Du ska känna dig trygg med våra eltjänster. Våra elektriker är auktoriserade och försäkrade och är redo att leverera bästa möjliga service och ett slutresultat av högsta kvalitet, oavsett vilken typ av elektriskt arbete du behöver få hjälp med.

Omfattande utbud av eltjänster

Vi erbjuder många olika typer av eltjänster från det lilla till det stora, vid nybyggnation eller vid renovering det kan gälla installation av belysning eller byte av elcentral. Här är några specifika exempel på tjänster som våra elektriker brukar utföra.

Längre ned på sidan kan du läsa mer om ytterligare tjänster som vi erbjuder.

Rotavdrag för arbetskostnaden

När du som privatperson använder någon av våra tjänster så är upp till 30% av arbetskostnaden för vår elektriker avdragsgill. Detta ger dig en betydande kostnadsbesparing. Efter fullgjort arbete skickar du in kvitton till Skatteverket som beviljar rotavdraget. Du kan läsa mer om rotavdraget här.

Spara pengar på elräkningen med hjälp av våra tips

Eftersom elpriserna har stigit så är det klokt att se över sitt elsystem så att det fungerar på ett energieffektivt sätt. Ja det går att sänka elräkningen utan att tumma på bekvämligheten. Här är några tips:
Om du har behov av elektrisk reparation eller installation så kan du  kontakta oss via formuläret längst ned på sidan. Beskriv vad du behöver hjälp med så återkommer vi till dig snarast. 

Sammanfattning

Vi erbjuder högkvalitativa eltjänster åt våra kunder. Våra elektriker har stor erfarenhet och jobbar snabbt och effektivt för ett rimligt pris. Vi siktar på att alltid överträffa våra kunders förväntningar. 

Tveka inte att kontakta oss. Använd formuläret längst ned på sidan och beskriv vad du behöver hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Belysning

Behöver du få hjälp med en belysningsinstallation som passar din smak och din budget så kan vi hjälpa dig. Våra elektriker har både kunskapen och erfarenheten av att installera stora och små belysningslösningar till såväl privatpersoner som till företag.

Elcentral

Att ha en modern elcentral borde vara en självklarhet oavsett om det gäller ditt hem eller ditt företag. Framförallt gäller det din säkerhet. En modern elcentral minskar risken för strömavbrott. Om du har ett proppskåp som är äldre än trettio år så är det hög tid för en uppgradering.

Felsökning

Som professionella elektriker är vi väl medvetna om vikten av att erbjuda effektiva lösningar som möter våra kunders behov. Med våra felsökningar arbetar vi alltid för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen som fungerar för dig och din fastighet.

Golvvärme

Med vår golvvärme kan du skapa en högsta komfortnivå samtidigt som du sparar på energikostnaderna. Dess subtila och estetiskt tilltalande design utan synliga element gör det också till en idealisk lösning för att skapa en modern och stilren look i ditt hem eller på din arbetsplats.

Installationer

Vi har mycket stor erfarenhet av alla typer av elektriska installationer och våra elektriker utför sina installationer med ett slutresultat av högsta klass. De är specialister på till exempel installationer av dimrar och ljussystem, vitvaror och solpaneler och mycket mer. Vi ser alltid till att använda de senaste teknikerna och material av högsta kvalitet för maximal kundnöjdhet.

Jour elektriker

Vi är stolta över att vara en ledande leverantör av jour-elektrikerstjänster och har byggt upp ett rykte för att vara pålitliga och professionella. Oavsett vad ditt elproblem är, kan du lita på oss för snabb och effektiv hjälp dygnet runt.

Kabeldragning

Vi är experter på kabeldragning och har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med allt från enkla belysningsinstallationer till mer komplicerade system som elcentraler och solpaneler. Våra elektriker arbetar alltid med högsta kvalitet och precision för att garantera en säker installation som följer gällande säkerhetsföreskrifter. Vi kan hjälpa dig med allt du behöver för en korrekt utförd installation.

Laddboxar

Låt våra certifierade elektriker installera din laddbox till bilen på ett säkert och professionellt sätt. Vi hjälper dig också välja den laddbox som passar dig bäst och kan erbjuda en förmånlig paketlösning om du köper laddboxen genom oss. Kontakta oss för att boka en smidig installation av din laddbox.

Laddstolpar

Vi är experter på att installera laddstolpar och laddlösningar, och vi kan erbjuda en komplett lösning för leverans och installation till bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vi har ett brett sortiment som passar för alla typer av fastigheter och vi kan anpassa lösningar efter dina behov. Vi kan också hjälpa till med installation av en laddstolpe om det inte finns en lämplig vägg för en laddbox, och det är enkelt att utöka antalet laddstolpar vid behov.

Luftvärmepump

Uppgradera ditt värmesystem till en energieffektiv och kostnadseffektiv lösning med våra luftvärmepumpar. Våra professionella elektriker har gedigen erfarenhet av att installera och underhålla luftvärmepumpar och kan hjälpa dig välja den perfekta lösningen för dina behov. Med våra högkvalitativa produkter kan du skapa en bekväm och hälsosam inomhusmiljö samtidigt som du minskar dina uppvärmningskostnader och sänker din klimatpåverkan.

Reparation

Som en ledande elfirma har vi lång erfarenhet av att reparera alla typer av elektriska system. Våra certifierade elektriker använder den senaste tekniken och de bästa verktygen för att identifiera problemet och utföra en högkvalitativ reparation, oavsett om det gäller en elcentral, laddbox eller värmepump.

Service

Vi har lång erfarenhet och expertis inom elservice för alla typer av fastigheter och elektriska system. Vid renoveringar är det viktigt att säkerställa att dina elinstallationer uppfyller de senaste säkerhetskraven. Vi kan granska och underhålla installationerna i bostadsrätter, villor och företag. Med vårt serviceerbjudande kan du känna dig trygg i vetskapen om att allt fungerar som det ska.

Smarta hem

Skapa ett hem som är så smart som du är med vårt Smarta hem-erbjudande. Vi installerar olika smarta komponenter som gör att du kan styra belysning, uppvärmning och säkerhet från en enda enhet via en app eller röststyrning. Oavsett om du vill ha en helhetslösning eller specifika funktioner, så hjälper våra experter dig att hitta rätt Smarta hem-lösning för dig.

Solpaneler

Vårt solpanelserbjudande är en investering i din framtida elproduktion och miljön. Vi hjälper dig att välja rätt paneler och dimensionera installationen för att säkerställa maximal effektivitet och lång livslängd. Vi installerar solpaneler på både tak och mark, och erbjuder även möjlighet till energilagring för ökad flexibilitet i din elförsörjning. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och ta det första steget mot en grönare framtid.

Vitvaror

Vitvaror är en viktig del av ditt hem, och vår vitvaruinstallationstjänst garanterar att allt installeras korrekt. Vi har erfarenhet av att installera spisar, ugnar, kylskåp och frysar. Vi erbjuder också förslag på energieffektiva alternativ och paketpriser för inbyggnadsinstallation i kök.

Värmepumpar

Få en miljövänlig och effektiv uppvärmning till ditt hem eller företag med vår expertinstallation av värmepumpar. Våra certifierade elektriker garanterar att installationen följer stränga säkerhetsföreskrifter och utförs med absolut toppkvalitet. Upplev ökad livskvalitet och besparingar på energikostnader med vår pålitliga installationstjänst för värmepumpar.

Offert för elektriker i Tyresö

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.