Solpaneler och solceller

Solpaneler eller solceller är egentligen olika ord för samma sak. Vi på Elektriker Stockholm erbjuder solpaneler med installation som paket. Vårt erbjudande gällande solpaneler och solceller gäller både privatpersoner och företag.

Med korrekt installerade solpaneler sparar du pengar och bidrar till en mer hållbar framtid. Med solceller på taket producerar du egen el och minskar ditt beroende av elbolag.

Vi ger dig rådgivning så att du kan välja solpaneler av högsta kvalitet från marknadens ledande tillverkare. Våra lösningar är skräddarsydda för varje enskilt tak. Vi tar hänsyn till olika faktorer till exempel riktning, lutning och skuggning för att maximal elproduktion. 

Fördelar med solpaneler

Det finns många fördelar med solpaneler. Utöver att sänka dina energikostander kan du även få statligt bidrag när du installera solpaneler på ditt tak. Solenergi är som bekant en ren energikälla och påverkar inte miljön på ett negativt sätt. Du minskar ditt koldioxidavtryck.

Investera i framtiden

Att låta oss installera solpaneler påg ditt tak är en investering i framtiden. Solpanelerna har en livslängd på minst 25 år och du kan förvänta dig att du fått tillbaka det du investerar i inköp redan efter några år. Sedan kan du njuta av egenproducerad el gratis i många år. Solpanelerna ökar dessutom värdet på ditt hus och gör det mer attraktivt för köpare.

Vi är experter på solpaneler

Våra elektriker är solpanelexperter och hjälper dig genom hela processen från planering till färdig installation. Vi går igenom hur du gör för att ansöka bidrag för monteringen av solpanelerna på ditt tak och vi kan garantera en smidig professionell upplevelse med ett utmärkt slutresultat.

Kontakta oss via formuläret nedan, och ge oss gärna en uppskattning av antalet kvadratmeter solpaneler du har intresse av, så återkommer vi till dig snarast.

Kontakta oss för Solpaneler

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.