Elektriker Gamla Stan

Elektriker Gamla Stan med erfarenhet av äldre arkitektur

Elektriker Gamla Stan - Det bästa alternativet för ditt behov av elektriker. Gamla Stan är en av de absolut charmigaste stadsdelarna i hela Sverige. Byggnaderna är av stort historiskt värde och ställer specifika krav på elinstallationerna speciellt om det gäller elarbeten i k-märkta fastigheter. 

Det kan vara svårt att hitta elektriker med erfarenhet av elinstallationer och reparationer i den specifika arkitektur som finns just i Gamla Stan. Med oss kan du vara trygg med att vi utför ett solitt arbete i dessa miljöer. Det kan gälla dragning av nya kablar och en total uppgradering av elsystemet eller något litet som installation av dimrar. Oavsett storlek på installation eller reparation kan du vara säker på att våra certifierade elektriker gör ett bra jobb som är kostnadseffektivt och med ett utmärkt slutresultat. 

Här är några exempel på vanliga tjänster som vi utför

Just elsäkerhet är ofta i fokus och något vi alltid tittar noga på. Detta är om möjligt ännu viktigare i äldre byggnader. Om du vill kan vi göra en elsäkerhetskontroll hos dig för att säkerställa att allt är i sin ordning. Exempel på tjänster ser du här.

Längre ned på sidan kan du läsa mer om våra olika tjänster och klicka dig vidare för ytterligare information. Oavsett om ditt behov gäller installation eller reparation så kan våra elektriker hjälpa dig på ett effektivt och säkert sätt.

Fördel med oss som din elektriker

Vi anstränger oss alltid extra för att överträffa våra kunders förväntningar. Här är några anledningar till att välja oss för att utföra ditt elarbete i Gamla Stan.

Fyll i formuläret längs ner på sidan så återkommer vi till dig så fort som möjligt med offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig oavsett om det gäller felsökning, reparation eller installation!

Säkerhet i äldre byggnader

Säkerhet är alltid ett fokus vid elarbeten. Detta gäller inte minst när man arbetar i byggnader med hög ålder som de i Gamla Stan. Vi ser till att leverera ett säkert slutresultat och om du vill så kan vi komma förbi och utföra en elsäkerhetskontroll hos dig. Det är viktigt med hög kvalitet i arbetsmaterialet och därför använder vi alltid material av högsta kvalitet i våra elinstallationer.

Kostnadseffektivitet ger ett bra pris

Kostnadseffektivitet är viktigt för kundnöjdheten och kundnöjdheten är viktig för oss. Vi balanserar kvalitet, säkerhet och kostnadseffektivitet. Vi gör aldrig avkall på säkerheten. Att vi är kostnadseffektiva beror på vår erfarenhet av jobba snabbt och med noga utvalda komponenter. Vi ser till att hålla konkurrenskraftiga priser i balans med högsta kvalitet på arbetet. Vi siktar på att överträffa kundernas förväntningar gällande pris, service och kvalitet.

Rotavdrag sänker dina kostnader

Rotavdrag ger dig rätt att dra av upp till 30% av arbetskostnaden på elarbeten. Om du äger din bostadsrätt så blir det alltså betydligt billigare att få professionellt utförda elarbeten i lägenheten. Du ansöker för Rot-avdrag hos Skatteverket. Vi kan hjälpa dig och förklara hur det går till så att du kan använda dig av våra tjänster till billigast kostnad.

Belysning

Med vårt team av elektriker med expertis av balysningsinstallationer kan du känna dig trygg med att du får hjälp med en perfekt installation. Det kan gälla LED-armaturer eller dimmers, vi hjälper dig med att stämning du önskar. 

Elcentral

Ett gammalt proppskåp kan faktiskt innebära risker. Det kan bli störningar och i värsta fall kan det börja brinna. Låt oss installera en modern elcentral för att öka tryggheten och funktionaliteten i ditt hem eller på ditt företag. Vi hjälper dig med hela processen.

Felsökning

Våra erfarna elektriker har en bred kunskap och erfarenhet som gör det möjligt för dem att utföra säkra och effektiva felsökningar. Vi använder oss av den senaste tekniken för att säkerställa högsta kvalitet på vårt arbete och för att lösa problemet på ett snabbt och professionellt sätt. Du kan känna dig trygg med att vi kan identifiera problemet och ge dig en noggrann kostnadsuppskattning för reparationen.

Golvvärme

Med vårt golvvärmeerbjudande får du en effektiv och energieffektiv uppvärmningslösning som ger en bekväm och hälsosam miljö för ditt hem eller företag. Genom att vara en subtil och attraktiv värmekälla kommer golvvärmen definitivt att öka komforten i ditt hem eller arbetsplats.

Installationer

Behöver du hjälp med elinstallationer? Vi är din pålitliga partner som kan hantera allt från små enkla projekt till mer komplexa systeminstallationer. Vi prioriterar alltid högsta nivå av säkerhet och kvalitet i alla våra projekt, och vi är specialiserade på att installera dimrar, belysning, elcentraler, vitvaror och mycket mer. Kontakta oss för att boka din elinstallation nu och låt oss hjälpa dig att skapa en säker och effektiv lösning för dina behov.

Jour elektriker

Våra jour-elektriker är utbildade och erfarna inom området, vilket gör att de snabbt och effektivt kan lösa alla typer av elproblem. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga jour-service när de behöver det som mest.

Kabeldragning

Hos oss kan du förvänta dig en professionell kabeldragningstjänst som utförs av erfarna eltekniker. Vi följer alltid de senaste säkerhetsföreskrifterna för att säkerställa att din elinstallation är säker och effektiv. Oavsett om det gäller mindre projekt eller mer omfattande installationer, kan du lita på oss för högkvalitativ kabeldragning.

Laddboxar

Våra elektriker är certifierade och redo att hjälpa dig installera en laddbox till din bil. Vi erbjuder säkra installationer och hjälper dig välja rätt laddbox för dina behov. Om du köper laddboxen genom oss, kan vi erbjuda en paketlösning till ett förmånligt pris.

Laddstolpar

Låt oss ta hand om hela processen med leverans och installation av laddstolpar. Vi erbjuder anpassade lösningar för bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vårt sortiment innehåller både enskilda laddstolpar och större laddlösningar. Vi hjälper gärna till med installation av en laddstolpe om en lämplig vägg saknas och möjligheten finns att utöka antalet laddstolpar efter hand.

Luftvärmepump

Sätt upp en effektiv uppvärmningsplan för ditt hem eller företag med luftvärmepumpar - den moderna och energisnåla lösningen. Våra elektriker är specialiserade på installation av högkvalitativa luftvärmepumpar som förbättrar luftkvaliteten och minskar uppvärmningskostnaderna.

Reparation

Oavsett om du har problem med din elcentral, laddbox, värmepump eller något annat elektriskt system, kan du lita på våra certifierade elektriker för att reparera det. Vi genomför en noggrann felsökning för att fastställa problemets orsak och säkerställa att reparationen utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Service

Behöver du en professionell elservice för din fastighet? Vi har erfarenhet av att arbeta med alla typer av elektriska system och fastigheter, och vårt team av specialister kan ge dig den hjälp du behöver. Vid renoveringar är det en utmärkt tidpunkt att ta en titt på dina elinstallationer och säkerställa att de uppfyller de senaste säkerhetskraven. Oavsett om du behöver hjälp med en bostadsrätt, villa eller företag kan du lita på att vi erbjuder en högkvalitativ elservice.

Smarta hem

Förenkla ditt liv med vårt Smarta hem-erbjudande som låter dig styra allt från belysning till säkerhet från en och samma enhet. Med vår expertis inom Smarta hem-lösningar kan vi hitta den lösning som passar dig och dina önskemål bäst. Låt oss guida dig till rätt val av teknik för att skapa det ultimata Smarta hemmet.

Solpaneler

Få kontroll över dina energikostnader och bidra till en mer hållbar framtid med vår solpanelinstallation. Vi tar hand om hela processen, från att välja rätt antal paneler för din fastighet till att installera dem på ett säkert och effektivt sätt. Du kan lita på oss för att leverera högkvalitativa komponenter och pålitlig service.

Vitvaror

Att installera nya vitvaror kan vara en utmaning, men vi är här för att hjälpa till. Vi erbjuder en komplett installationstjänst för allt från spisar till kylskåp, och ser till att du får energieffektiva alternativ som passar dina behov. Vår erfarna personal ser till att installationen går smidigt och säkert så att du kan njuta av dina nya vitvaror med lugn och ro.

Värmepumpar

Ge din bostad eller företagslokal en hållbar och effektiv uppvärmning med vår värmepumpsinstallation. Våra skickliga elektriker följer stränga säkerhetsföreskrifter och garanterar att installationen är av absolut toppklass. Upptäck fördelarna med att ha en kostnadseffektiv uppvärmning och förbättra din livskvalitet med vår professionella installationstjänst.

Offert för elektriker i Gamla stan

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.